Brat Svete Marovića dobio 4 godine zatvora zbog afere Zavala!

Afera Zavala odnosi se na nezakonitosti u poslovanju u vezi s izgradnjom hotelsko-turistickog kompleksa Zavala na istoimenom rtu kod Budve u Crnoj Gori

  • 2

Bivši predsednik budvanske opštine Rajko Kuljača osuđen je danas na pet, a nekadašnji potpredsednik Dragan Marović na četiri godine zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja u slučaju Zavala, koji je izazvao politički buru u Crnoj Gori.

Presudom Višeg suda u Podgorici Ðorđije Pinjatić osuđen je na tri godine "iza rešetaka", prenosi portal Radio televizije Crne Gore. Okrivljeni su da su zloupotrebom službenog položaja oštetili gradsku kasu za više od 820.000 evra.

To je druga presuda u ovom predmetu, nakon što je prvu oborio Apelacioni sud i naložio ponavljanje sudskog postupka. Inače, i prvom presudom Kuljača je osuđen na pet, Marović na četiri, a Pinjatić na tri godine zatvora.

Afera Zavala odnosi se na nezakonitosti u poslovanju u vezi s izgradnjom hotelsko-turistickog kompleksa Zavala na istoimenom rtu kod Budve u Crnoj Gori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA