Dečak se ubio zbog masturbacije (FOTO)

Tinejdžeri su mu dve nedelje zagorčavali život. Roditeljima nije govorio o tome, a u oproštajnoj poruci je napisao kako nije želeo da se ubije, ali da nije imao prijatelje i da nije mogao više da podnese odlazak u školu

  • 11

Jedan četrnaestogodišnji dečak iz San Dijega u Kaliforniji, izvršio je samoubistvo jer ga je bila sramota kada je cela škola videla snimak na kome on masturbira.

Dve nedelje pre smrti, tačnije u novembru prošle godine, Metju koji je bio izviđač, igrao polo i bio član školskog rvačkog tima, izbačen je sa časa jer je jeo semenke suncokreta. Otišao u toalet srednje "Gradske univerzitetske srednje škole", gde ga je u tajnosti snimao jedan učenik, koji je kasnije video okačio na nekoliko društvenih mreža.

- Snimak se raširio po internetu. Gledali su ga i u drugim školama po Kaliforniji. Deca iz komšiluka koja nisu poznavala Metjua iz škole su saznali za to i videle snimak - rekla je njegova tetka Lora Berdet Mečak.

Prema njenim rečima, tinejdžeri su mu dve nedelje zagorčavali život. Roditeljima nije govorio o tome, a u oproštajnoj poruci je napisao kako nije želeo da se ubije, ali da nije imao prijatelje i da nije mogao više da podnese odlazak u školu.

Saznavši za video snimak, roditelji su razgovarali sa školskim zvaničnicima. Škola je već bila pokrenula istragu, što znači da su bili upoznati sa slučajem ali nisu hteli da kažu roditeljima šta se desilo s dečakom koji je optužen da je snimao njihovog sina.

U policiji su saznali da je dečak priznao šta je učinio i da je bio priveden. Okruženi javni tužilac im je rekao da je ročište o ovom slučaju zakazano za 23. jul.

Metjuova porodica se ne ljuti na dečaka koji je snimio njihovog sina, ali se nadaju da će skrenuti pažnju javnosti na opasnost od mobinga na internetu.

Podneli su prijavu protiv Školske uprave San Dijega zato što nije zaštitila njihovog sina i imaju rok od šest meseci da podnesu tužbu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arnel

    17. jul 2014 | 19:30

    Dečko peca, vozi motor i masturbira,meni je sasvim OK lik,bezveze se ubi, žao mi ga.

  • ЖAН-KЛOД

    17. jul 2014 | 15:30

    ajoj bedaka...

  • s

    17. jul 2014 | 16:33

    Pa to je zdravo. Eto ti kad roditelji nevode racuna i ne razgovaraju sa decom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA