UŽIVO: Malezijski avion sa 295 ljudi oboren raketom iznad Ukrajine! (FOTO) (VIDEO)

U području u kom je avion oboren vode se borbe između ruskih separatista i ukrajinske vojske. Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Gerašenko izjvaio je da je avion oboren raketom zemlja-vazduh. Ruski separatisti odbacili su navode da su umešani u obaranje aviona. U avionu se nalazilo 80 dece

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srb
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • s

    10. novembar 2014 | 18:11

    Budite umni i razboriti. 1. Malezijski avion je oboren municijom kalibra 30 mm upucenom iz mitraljeza sa ukrainskog fasistickog vojnog aviona SU-25 i za to postoji evidencija od odgovarajucih rupa na oplati pilotske kabine. 2. Da je avion oboren raketom malo toga bi palo na zemlju, vec bi sagorelo u vazduhu. 3. Ta akcija sigirno nije odgovarala nasim borcima protiv ukrainskog fasizma niti Rusiji, ciji sunarodnici su u velikoj opasnosti od istrebljenja.Zasto Zapad skriva sta je regsitrovano u "Crnim kutijama", sto ne "dokazu" ko je kriv? 4. Ta akcija je odgovarala samo fasistima i njihovim zlim i "ratobornim" sponzorima iz EU i SAD, da bi diskreditovali borbu za slobodu i aksiju protiv fasizma. 5. Ti sponzori ukrainskih fasista optuzuju Rusiju za sve njihove probleme. Rusija nikada nije napala EU i SAD, naprotiv,Napoleon, Austrougarska, Zapadna alijansa 1918 je napala mladu Sovjetsku Rusiju na celu sa SAD, Britanijom, Francuskom i Japanom i konacno imamo Otecestvenu vojnu protiv fasisticke Nemacke. "Banderovci" fazisti iz Galicije (zapadna Ukraina) dali su podrsku fasitickoj Nemackoj u to vreme, a danas EU i SAD daju podrsku tim istim fasistima. 6. Ima pravo Fidel Kastro koji je nedavno rekao da je SAD mnogo vise opasnija od ISIS. 7. Zapamtite, borba nasih opalcenaca za Novorusiju je sveta i niko to ne moze spreciti. To je isto kao sto krimljani kazu da su se "vratili kuci". Nasa najnovija drzava Novorusija bice do Moldavije i Kieva.

  • Simeon

    19. jul 2014 | 14:07

    Oboreni avion je upravo onaj avion, koji je nestao proletos na pacifiku, koga nisu mogli naci. Isti model,ista firma...gotovo sve isto. Cak novoruski vojnici, a to je potvrdio i komandant Strelkov, kazu da su tela koja su pala i nadjena na zemlji bila gotovo u fazi raspadanja,bez krvi bez tragova trenutne smrti. Ovo je jedna velika namestaljka od strane zapadnih fasista tj. satanista. Po modelu Markala ili Racka hoce da optuze Rusiju kako bi imali povod za jos zesce pritiske i mozda ulazak NATO-a na teritoriju Ukrajine.

  • ana

    19. jul 2014 | 08:57

    Ovo su uradili ukrajinski avioni koji su pratili malezijski avion, tacnije raketa vazduh-vazduh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA