Odložene završne reči na suđenju Kimani Frendu

Nastavak suđenja odložen je jer je advokat košarkaša sa Jamajke zatražio izuzeće sudije Višeg suda koja je vodila postupak

  • 2

Iznošenje završnih reči pred presudu Kimani Frendu, koji se tereti da je izazvao nesreću u kojoj je nastradala Nevena Dragutinović, odloženo je jer je advokat košarkaša sa Jamajke zatražio izuzeće sudije Višeg suda koja je vodila postupak.

Advokat Jugoslava Tintora ovaj zahtev izneo je pošto je sudija ograničila na pola sata vreme koje iza odbrana za završnu reč.

- Za krivično delo koje se Kimaniju stavlja na teret, a za koje je zaprećena kazna od dve do dvanaest godina zatvora, nije dovoljno pola sata - požalio se Tintor.

Zahtev odbrane bice dostavljen predsedniku suda, koji o njemu treba da odluci i ukoliko bude odbijen, završne reči biće naknadno ponovo zakazane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    18. jul 2014 | 10:03

    Frend je dobar covek i sigurno je uz porodicu poginule njemu sledecem najteze. Kriv je sto je vozio sa vise alkohola u krvi od dozvoljenog, ali kriva je i ta devojka sto je izasla sa strane ulice iz taksija isto pod drjstvom alkohola. Iskreno cudi me da je taksista dozvolio to.

  • Stuki

    18. jul 2014 | 10:30

    Jel se ceka da predmet zastari?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA