MUP dao 35 miliona dinara za ugrožene

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović tim povodom rekao je Tanjugu da su pripadnici MUP ovakvim primerom pokazali da su i u teškim trenucima solidarni sa gradjanima Srbije, time što su se odrekli dela zarade

  • 4

Zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova odrekli su se dela zarade za pomoć ugroženima u majskim polavama i na taj način sakupili više od 35 miliona dinara.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović tim povodom rekao je Tanjugu da su pripadnici MUP ovakvim primerom pokazali da su i u teškim trenucima solidarni sa gradjanima Srbije, time što su se odrekli dela zarade.

Više od 35 miliona dinara biće uplaćeno na centralni račun koji je Vlada Srbije namenila za pomoć ugroženima.

Zaposleni u MUP-u sakupili su tačno 35.702.505 dinara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka Laban

    18. jul 2014 | 20:32

    A komunalni policajci u Beogradu koji inače imaju za 30% veću platu od policajaca a nemaju glavu u torbi nisu izdvojili ništa. Sramota !

  • Cile

    18. jul 2014 | 20:29

    Sve čestitke pa trebalo je odvojiti od bednih svojih plata toliki novac. Hvala vam do neba za sve što ste uradili i dali ! Neka vas samo sreća prati !

  • Kolega

    19. jul 2014 | 11:20

    To jeste lep primer i sve pohvale, ali ajde da se tako isto organizujemo i sami sebi kupimo uniforme posto idemo goli, bosi i odrpani, ruglo jedno, posto nam izgleda niko nikad uniforme nece obezbediti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA