UŽAS KOD VRŠCA: Kanapom obesili psa! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Nesrećni pas se borio za život koliko je mogao, na šta ukazuje položaj mrtvog tela. Ali, nažalost, nije uspeo da se oslobodi kanapa koji mu je oduzeo život - navela je građanka koja je prijavila ovaj slučaj

  • 76

Udruženje za zaštitu i prava životinja "Sloboda za životinje" uputilo je Policijskoj stanici u Vršcu prijavu protiv nepoznatog lica koje je obesilo psa u ataru sela Uljma.

Prijavu je Udruženju uputila Uljmanka D. R. čiji je brat našao mrtvog psa obešenog kanapom, blizu takozvanog "Konjskog groblja", dok je obilazio svoje njive, piše portal evrsac.rs.

Nesrećni pas se borio za život koliko je mogao, na šta ukazuje položaj mrtvog tela. Ali, nažalost, nije uspeo da se oslobodi kanapa koji mu je oduzeo život.

- Ja više, verujte mi, ne razumem ovaj svet. I pokušavam da analiziram to srce u čoveku koje može da oduzme jedan život i to na ovakav način. Neću preko ovoga da pređem, posebno što gotovo svi znaju ko to radi, napisala je Uljmanka u prijavi Udruženju.

Udruženje "Sloboda za životinje" zahteva od vršačke policije da pokrene postupak istrage i prosledi prijavu javnom tužiocu, kako su po zakonu i obavezni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Casi

    18. jul 2014 | 23:28

    Pre dva meseca dečko je stavio video kako pesnicama udara malo stene,upiskio se od udaraca istresa.Danas je stavio neko njegovo unakaženo lice ,a pre njega jos jedan ga je razbio da je sav u krvi ,sto nije iskljucivo da se opet ne desi.Zelim da razmislis samo o ovome sto sam napisala.Neka ti je Bog u pomoci!!!!!!!!!

  • Pinokio

    18. jul 2014 | 15:52

    Znaci ne znam sta im ne bi radio

  • zeljko

    18. jul 2014 | 15:50

    Jos jedan dokaz da smo mi ljudi gori od bilo kakve zivotinje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA