Počelo odvoženje tela žrtava iz malezijskog aviona

Međunarodni posmatrači Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) rekli su danas da im je dozvoljen veći pristup mestu pada malezijskog aviona u Ukrajini, mada su ih naoružane osobe sprečile da dođu do nekih ostataka letelice

  • 6

Ukrajinske hitne službe počele su danas da odvoze tela žrtava s leta MH17 s mesta u istočnoj Ukrajini, na koje se srušio malezijski putnički avion s 298 putnika i članova posade.

 

Međunarodni posmatrači Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) rekli su danas da im je dozvoljen veći pristup mestu pada malezijskog aviona u Ukrajini, mada su ih naoružane osobe sprečile da dođu do nekih ostataka letelice.

 

Proruske snage saopštile da nisu dirale zatečeno stanje na mestu pada malezijskog aviona na istoku Ukrajine, ali su zabrinute, jer tela stradalih trule na toploti. Nemačka kancelarka Angela Merkel i ruski predsednik Vladimir Putin složili su se da treba sprovesti međunarodnu istragu o obaranju malezijskog aviona iznad Ukrajine i hitno omogućiti pristup mestu nesreće.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    20. jul 2014 | 07:39

    VOKERU. REŠI SLUČAJ. BEZ TEBE NIŠTA.

  • Weber S

    20. jul 2014 | 02:41

    Odvoze tela ali i zlato, kompjutere, telefone, kreditne kartice. Rusi pali na nivo ispod ljudskosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA