Tenkisti Vojske Srbije stigli u Rusiju! (FOTO)

Već posle nekoliko sati, naši tenkisti počeli su pripreme, pre svega upoznavanje sa ruskim borbenim vozilima koje će koristiti na takmičenju

  • 34

Pripadnici Vojske Srbije koji će braniti boje naše zemlje na predstojećem Tenkovskom biatlonu u Ruskoj Federaciji stigli su danas u ranim jutarnjim časovima u Moskvu.

Već posle nekoliko sati, naši tenkisti počeli su pripreme, pre svega upoznavanje sa ruskim borbenim vozilima koje će koristiti na takmičenju.

Na poligonu legendarne Katamirovkse divizije naša ekipa danas je sa kolegama iz Angole i Venecuele obavila uvodne pripreme. Narednih dana pet tenkovskih posada iz naše vojske intenzivno će trenirati kako bi takmičenje, koje počinje 2. avgusta, dočekali što spremniji.

Na ovogodišnjem Tenkovskom biatlonu očekuje se učešće najmanje 11 zemalja, među kojima su i tenkovske „super-sile“ poput Kine, Indije i naravno domaćina Rusije, pa srpskim oklopnjacima, koji na tom nadmetanju učestvuju prvi put, svakako neće biti lako da naprave dobar plasman.

U narednim danima znaće se i konačan broj učesnika.

Pukovnik Željko Kuzmanović, vođa srpske ekipe, ocenio je da je moral naših momaka na zavidnom nivou u šta su se danas uverile i njihove kolege iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • t-34

    20. jul 2014 | 11:36

    bravo junaci, podrska i samo napred!

  • Bane

    20. jul 2014 | 12:15

    Koji si ti primitivac Muhamede....idi ti zatvori tvoje ovcice i za ostalo ne brini,pobrinucemo se mi!!!

  • Muhamad

    20. jul 2014 | 11:28

    Hahaha,joj pa ne ratuje se vise tenkovima,haha,nepopravljivi srbcici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA