Pljačkali leševe poginulih putnika oborenog aviona!

Dok su tela nastradalih putnika malezijskog aviona još ležala na zemlji, proruske snage i Ukrajinci su došli da istraže mesto nesreće i tada su preturali po prtljagu pokojnih ljudi

  • 11

Malezijski putnički avion je u četvrtak oboren raketom i tom prilikom je život izgubilo 298 ljudi. Tela nastradalih putnika su bila razabacana po poljima, livadama i kućama lokalnog stanovništva.

Dok Rusija i Ukrajina, koja ima na svojoj strani sve zapadne države, jedna drugu optužuju ko je krivac i odgovoran za tragediju, raskomadana tela koja se nalaze na mestu nesreće su opljačkana. I zbog ovog zločina je opet došlo do međusobnog optuživanja protivničkih strana.

Dok su tela još ležala na zemlji, proruske snage i Ukrajinci su došli da istraže mesto nesreće i tada su preturali po prtljagu pokojnih putnika. Ali, nisu oni jedini to uradili. To je učinio i novinar "Skaj njuza".

Dok su se tela mrtvih raspadala, oni su krali stvari nastradalih ljudi, a pritom su i naneli štetu mestu zločina koje tek treba da bude istraženo.

Jedan svedok ove bizarne situacije izjavio je da je video zvaničnike s obe strane kako kradu dragocenosti mrtvih putnika.

- Odvratno! Jednostavno su preturali po leševima i uzimali šta su hteli! Video sam da iz putnih torbi vade kamere i dvoglede, a ako vide da su polomljeni, jednostavno ih bace i idu dalje - izjavio je ovaj zaprepašteni čovek, koji živi blizu mesta nesreće.

Neka tela su mrtvih putnika iz malezijskog aviona su odnet sa mesta nesreće, a Kijev je optužio pobunjenike da su ih namerno sakrili, dok su proruske snage odgovorile da su ih samo sklonili u hladnjače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA