Kosmajac pušten iz kotorske policije!

Kako javljaju podgoričke "Vijesti", sa papirom preko lica kotorsku policijsku stanicu, u koju je prebačen iz tužilaštva, napustio je sa suprugom i još jednom mlađom ženskom osobom

  • 4

Beograđanin Dragoslav Kosmajacu (61) koji je priveden prošle noći u Odeljenje bezbednosti Kotor na informativni razgovor zbog sumnje da je falsifikovao isprave, kako saznaju Vijesti, pušten je iz policije.

Kako javljaju podgoričke "Vijesti", sa papirom preko lica kotorsku policijsku stanicu, u koju je prebačen iz tužilaštva, napustio je sa suprugom i još jednom mlađom ženskom osobom.

"Ovo je medijski linč naše porodice, naše dece... Molim vas, ostavite nas na miru", poručila je predstavnicima medija Kosmajčeva supruga i ušla u "golf" beogradskih registarskih oznaka, kojim su svo troje udaljili.

Ranije danas, mediji su javili da se očekuje da po naredbi crnogorske policije Kosmajac napusti Crnu Goru.

Kosmajac je nakon dolaska na Crnogorsko primorje nameravao da ode u svoju luksuznu kuću u mestu Strp između Risna i Morinja, gde je dva dana boravio i sredinom juna, kažu izvori Vijesti.

- Za njim nije raspisana međunarodna poternica. Nisu je raspisali Interpol Srbije ni bilo koje druge države. Zbog toga nije ni bilo osnova za njegovo hapšenje - potvrdio je izvor.

Srpski premijer je za Kosmajca kazao i da je "bog i batina" i da je sarađivao sa mnogima u policijama i službama regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moravac!

    22. jul 2014 | 13:05

    CINIMI SE DA JE OVAJ LIK ZAVRSIO DRZAVNU SKOLU/AKADEMIJU/ I DA JE BIO PITOMAC U UNIFORMI.MOLIM DA ME DEMANTUJE NEKO!

  • pera detlic

    22. jul 2014 | 13:53

    Pravno neshvatljivo, neko te privodi, a ne zna se gde si, jer nisi u CG, napustio si je, a jos UVEK NEMA ni optuznice ni poternice, vec je NEKO prstom pokazao na tebe, mozda si mu konkurencija...!? Bilo bi dobro da neko od advokata ili pravnika protumaci ovakvu situaciju, jer je u namanju ruku smesna, ja bih na mestu ovog coveka tuzio Srbiju za ugrozavanje ustavnog prava gradjanina...!!

  • hercegov grad

    24. jul 2014 | 14:50

    Neznam ni zasto su ga zatvarali?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA