ZA NEDELJU DANA: Vozačima u Srbiji 107 prekršajnih prijava!

Tokom 320 kontrola koliko je obavljeno u prvoj nedelji jula jedanaest vozila je isključeno iz saobraćaja i izrečena im je mera zabrane prevoza putnika i stvari, doneta su tri rešenja za otklanjanje nepravilnosti u radu, a privremeno je oduzeta jedna dozvola za međunarodni prevoz putnika

  • 4

Inspekcija za drumski saobraćaj Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u prvoj nedelji jula obavila je 320 kontrola i podnela 107 prekršajnih prijava.

Republički inspektori su kontrolisali 55 teretnih vozila angažovanih na međunarodnom prevozu stvari, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tokom kontrola 11 vozila je isključeno iz saobraćaja i izrečena im je mera zabrane prevoza putnika i stvari, doneta su tri rešenja za otklanjanje nepravilnosti u radu, a privremeno je oduzeta jedna dozvola za međunarodni prevoz putnika.

Kontrole su obavljene na graničnim prelazima Kelebija, Horgoš i Batrovci, administrativnom prelazu Merdare, u Nišu, Svilajncu, Preševu, Leskovcu, Kovinu kao i na beogradskoj Dunav stanici i glavnoj autrobuskoj stanici u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yugo

    22. jul 2014 | 12:23

    Najgore puteve i ulice imamo na svetu...a oni pišu kazne ljudima...treba vlast kolektivno da odgovara za sve saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom...sto metara asfalta nema u srbiji da nije neki krater ili izbočina koja svakodnevno dovodi u opasnost hiljade života u saobraćaju...napravite puteve kao u hrvatskoj i sloveniji pa onda kažnjavajte bando lopovska...

  • Arhivator

    22. jul 2014 | 17:59

    Malo... Mi pravimo 107 na sat.

  • Djosa

    22. jul 2014 | 14:20

    Za nedelju dana 107 prijave? Hahahaha, a kolko su kasirali u dzepu? Cisto nemoguce da nasi tolko postuju zakon!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA