Gađao kamenom u glavu kiparskog državljanina!

Uhapšeni A. S. se tereti da je u večernjim časovima ispred restorana "Vidik", nakon obostrane svađe i rasprave sa K.K. istog kamenom udario u glavu

  • 1

Leskovačka policija je identifikovala osobu za koju se sumnja da je 19. jula tekuće godine u večernjim časovima u Leskovcu, ispred restorana "Vidik", kamenom udarila u glavu K.K., kiparskog državljanina i nanela mu tešku telesnu povredu, a uhapšen je A. S. (1992) iz Leskovca.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Leskovcu, policija je uhapsila i predala Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu A.S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

A.S. se tereti da je u večernjim časovima ispred restorana "Vidik", nakon obostrane svađe i rasprave sa K.K., istog kamenom udario u glavu.

Dežurni lekar bolnice u Leskovcu povrede koje je zadobio K.K. su kvalifikovane kao teške telesne povrede. Sudija za prethodni postupak je A.S. odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA