Tužilac traži zatvorsku kaznu za vođu navijača Zvezde Marka Vučkovića!

- Ovo je najveća nepravda koja mi je učinjena - bilo je sve sto je pred sudom rekao Vučković, koji je zatražio da bude oslobođen

  • 8

Zamenik Prvog osnovnog tužioca zatražio je danas da vođa navijača Zvezde Marko Vučković bude osuđen na zatvorsku kaznu ne manju od godinu dana zbog toga što je, kako je rekao, tokom suđenja dokazano, da je u oktobru 2008. udario komšinicu Savu Milićević, usled čega je njoj pukla bubna opna.

Vučkovićev advokat Saša Milovanović zatražio je oslobađajuću presudu i ukazao sudu da je ova žena često menjala svoje iskaze tokom postupka.

- Ovo je najveća nepravda koja mi je učinjena - bilo je sve sto je pred sudom rekao Vučković, koji je zatražio da bude oslobođen.

Prvi osnovni sud presudu će izreći u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    22. jul 2014 | 14:19

    Al ne da sedi i lezi u zatvoru već na njivu da kopa i radi nesto.Da bude koristan drustvu!

  • DRAGAN

    22. jul 2014 | 12:51

    Hrabre gejlije,5:3 ili na žene tu su najjači

  • Ha!

    22. jul 2014 | 15:54

    Iskreno ne znam cime se lik bavi, ali ova baba je mene jednom napala nekim stapom i optuzila da sam joj pocupao cvece. Pritom sam tada prvi put bio tu, isao kod drugara-on mi je rekao da je to ona i da je isto izmislila za nekog navijaca da je napao jer mu je trazila pare, a on nije hteo da joj da... ne znam sta je istina, ali baba nije bas sva svoja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA