Mapet šou u Skupštini Crne Gore (FOTO)

- Sad mi je generalni sekretar obavestio o neprofesionalnom i neprimerenom gestu zamenika generalnog sekretara - rekao je potpredsednik Branko Radulović i dodao da za Slobodana Dragovića nema mesta u Skupštini dokle god je on tu

  • 8

Tokom današnjeg zasedanja Skupštine Crne Gore kamere su zabeležile jedan neobičan momenat. U momentu dok se plenumu obraćao potpredsednik Branko Radulović, zamenik generalnog sekretara Skupštine Slobodan Dragović je prema kamerama okrenuo papir na kom je pisalo "Mapet šou".

Radulović u to momentu nije bio svestan Dragovićeve šale, ali ga je o tome naknadno obavestio generalni sekretar Damir Davidović.

- Sad me je generalni sekretar obavestio o neprofesionalnom i neprimerenom gestu zamenika generalnog sekretara - istakao je on i dodao:

- U svoje i u ime svih nas se izvinjavam i obećavam da taj čovek više nikada neće sedeti ovde dok ja presedavam Skupštinom - rekao je i više nego ljut Radulović.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA