PORODICE ŽRTAVA U ŠOKU: Separatisti se javljaju na telefone i koriste kartice poginulih!

Prema nekim informacijama, Ukrajinci i proruske snage krali su stvari poginulih putnika dok njihova tela još bila razbacana po poljima i livadama

  • 38

Porodice nastradalih u padu malezijskog aviona u Ukrajini tvrde da se na mobilne telefone poginulih javljaju ljudi sa istočno-evropskim naglaskom, a pojavile su se i informacije da su kreditne kartice pojedinih žrtava korišćene.

Kako piše holandski "De Telegraaf", supružnici su pozvali svoju ćerku, u nadi da je živa, a ostali su šokirani kada im se javio muškarac sa istočno-evropskim naglaskom. 

Supruga pilota koji je poginuo prilikom rušenja malezijskog aviona MH17, morala je da otkaže sve njegove kreditne kartice, jer je utvrđeno da ih neko koristi. Sve se saznalo kada joj je stigao izveštaj iz banke.

Pojedinci tvrde da su Ukrajinci i proruske snage, dok su tela nastradalih putnika malezijskog aviona još ležala na zemlji, došli da istraže mesto nesreće i preturali po prtljagu pokojnih. Jedan svedok ove bizarne situacije izjavio je da je video zvaničnike s obe strane kako kradu dragocenosti mrtvih putnika.

Internetom je kružio i dokument u kome Igor Strelkov poziva pobunjenike da predaju sve vredne stvari sa mesta nesreće, kako bi se odnele porodicama, posebno navodeći nakit, satove, kreditne kartica.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bih

    24. jul 2014 | 21:33

    Od 95-97 su moji susedi na sajmovima po srbiji prepoznavali svoje traktore i svoje stvari samo kako dokazat!

  • ANTE BAN

    24. jul 2014 | 21:38

    Oni koji ih hvale(kao prethodnik SINIŠA SRBIN) znači da bi i oni sutra krali predmete sa mrtvih ljudi.Da li su ovaj članak u stanju pročitati svi oni rusofili koji su sumnjali sinoć u ovu vijest? Da li će i večeras reći da novinar i TELEGRAF lažu? Ovo je predvečer objavila i hrvatska televizija, ali TELEGRAF je bio 1 dan brži od svakoga.Još jednom moja ČESTITKA TELEGRAF-u, a rusofili neka dobro preispitaju svoju savjest ako je imaju. Ili će tvrditi da su se spustili Amerikanci, pa ih oni pokrali.

  • super

    24. jul 2014 | 22:19

    Stoka zapisana, ne zna se ko je gori Rusi ili Ukrajinci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA