ZNATE LI OVU DEVOJKU? Pronađen nokat pored patike nestale Tijane!

- Hvala svim prijateljima i komšijama što su u ovim teškim trenucima uz nas. S nama je cela familija. Bajmočani danonoćno tragaju za Tijanom - kaže Igor Jurić, otac 15-godišnje Tijane koja je nestala u noći između petka i subote

  • 30
Tijana Jurić, nestala devojčica Bajmok, Subotica Foto: Facebook/Tijana Juric

Minuti dugi ko godine. Tako Igoru i Mirjani, roditeljima nestale tinejdžerke iz Subotice Tijane Jurić (15), prolazi vreme otkako je njihova ćerka, u noći između petka i subote, nestala na periferiji Bajmoka, pograničnog mesta u blizini srpsko-mađarske granice. U kući Dane i Mileta Batinića, Tijaninih babe i dede, kod kojih je i ovog leta provodila deo raspusta, zabrinutim roditeljima pridružila se familija, prijatelji i komšije. Nervozno se trzaju na svaki zvuk telefona ili otvaranje ulaznih vrata. Čim je čuo za neprijatnu vest, Igor se iz Belgije, gde radi, vratio u Srbiju, piše "Kurir".

- U policiji su nam rekli da zbog istrage ne bi bilo dobro da dajemo ikakve informacije. U stvari, mi i nemamo nikakve posebne informacije... Razumem vaš posao, ali ništa drugo osim ovog ne mogu da vam kažem - glasom punim očinske brige kaže otac Igor.

On je samo potvrdio da je od trenutka Tijaninog nestanka ceo Bajmok na nogama.

- Hvala svim prijateljima i komšijama što su u ovim teškim trenucima uz nas. S nama je cela familija. Bajmočani danonoćno tragaju za Tijanom - dodao je Igor.

Iako je među Bajmočanima i dalje živo sećanje na tragediju koja se 2010. dogodila u Subotici, gde je učenica Milica Barašanin (16) svirepo usmrćena, a ubica još nije uhvaćen, svi se nadaju da se ovog puta neće ponoviti ista priča. U. R. (15) kaže da nikoga ne napušta nada da će drugaricu naći živu.

- Igrali smo fudbal kad su do nas dotrčali dečaci i rekli da je Tijana nestala. Bilo je oko pola jedan ujutro. Brzo smo krenuli u potragu za Tijanom i našli smo njenu belu "starku" i jedan nokat - kaže dečak za Kurir.

Istog je mišljenja i četrnaestogodišnji D. B.

- Po selu se svašta priča, ali se mi nadamo da ćemo je naći. Nije imala nijedan razlog da ode od kuće. Tijana je dobar đak, omiljena drugarica u društvu - navodi tinejdžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona011

    28. jul 2014 | 15:15

    Zasto ova informacija sa fotografijom devojcice nije na naslovnim stranama svih dnevnih listova? Ima li vaznije vesti, vaznijeg apela od ovog?

  • Cu

    28. jul 2014 | 12:25

    Strašno šta se dešava. Daj Bože da je nadju i bude sve kako treba.

  • Munja

    28. jul 2014 | 13:31

    Treba ponovo da se vrati smrtna kazna za takve osobe koje otimaju osobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA