Policajac se razneo bombom u Zaječaru!

Pripadnik Policijske uprave Zaječar G. T. (47) izvršio je samoubistvo tako što se razneo ručnom bombom, pokazali su rezultati obdukcije

  • 12
Policijski uviđaj Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, morczyk, Telegraf

Pripadnik Policijske uprave Zaječar G. T. (47) izvršio je samoubistvo tako što se razneo ručnom bombom, pokazali su rezultati obdukcije, prenosi Alo.

Telo je pronađeno u šumi, u blizini zaječarskog prigradskog naselja.

- Supruga G. T. nam je prijavila da već dva dana njen muž ne dolazi kući, pa je organizovana potraga. Telo je pronađeno i pokazalo se da je reč o samoubistvu. Inače, policajac se od maja ove godine nalazio pod suspenzijom i protiv njega je bio u toku disciplinski postupak. On je propustio da preda tužilaštvu oduzete predmete koji su bili deo postupka, tako da je protiv njega podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja – nezvanično kažu nadležni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    28. jul 2014 | 15:02

    Strasno!! Treba takodje rigorozno kaznjavati staresine koje raznim manipulacijama i podmetanjima podnose krivicne prijave protiv policajaca a one posle budu odbacene na sudu.Za to vreme policajac prolazi kroz traumu koju nikom nebi pozelela.Govorim iz licnog iskustva.

  • Xxx

    28. jul 2014 | 17:11

    Tako i ovde u Beogradu, kada neki policajac nagazi tatinog sina, da bi zastitili oni odmah napakuju i suspenduju policajca. To je slucaj sa policajcem iz Savskog venca. Suspenovali su ga da ne bi uhapsio sina jednog politicara. I kako nikada nije suspendovan neko od tih glavonja i nacelnika.

  • Dada

    28. jul 2014 | 17:33

    Nesto je trulo u gradu Zajecaru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA