Ukinuta presuda za napad na Čedu Jovanovića!

Navijači Zvezde leo Petrović i pokojni Velibor Dunjić prvostepeno osuđeni jer su 17. aprila prošle godine, u restoranu u Mađarska grubim vređanjem i vršenjem nasilja ugrozili spokojstvo Jovanovića i njegovih prijatelja

  • 2

Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu kojom je navijač Crvene Zvezde Leo Petrović osuđen uslovno na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci sa rokom proveravanja od 2 godine zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, lidera LDP u restoranu „Čarda“ u Segedinu i vratio je na ponovno suđenje, objavio je "Alo".

Takođe, Apelacioni sud je obustavio postupak protiv Velibora Dunjića, vođe navijačke grupe „Hijene“, koji je bio osuđen na dve godine zatvora, koji je ubijen sredinom marta u Beogradu.

Njih dvojica su odlukom Višeg suda bili osuđeni jer su 17. aprila prošle godine, u restoranu u Mađarska grubim vređanjem i vršenjem nasilja ugrozili spokojstvo Jovanovića i njegovih prijatelja tako što mu je Petrović dok su ulazili u restoran rekao da je izdajnik i da je prodao Kosovo, psujući mu oca i majku, a Dunjić da “zbog duga prema našoj braći na Kosovu treba da izađe iz restorana i da mu nije tu mesto”, uhvatio ga svojom rukom za njegovu ruku, stao mu na nogu i rukom ga udario u predelu potiljka, nakon čega ga je Jovanović braneći se čelom udario u glavu.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    28. jul 2014 | 16:50

    Svrha apelacionog suda u Srbiji je ukidanje prvostepenih presuda kriminalcima. Mada, ako su politicari sa druge strane. Ko ih sisa...

  • Pusac

    29. jul 2014 | 12:21

    Ukinuta presuda? Pa sta. Nije to jedini slucaj. Ceda ima mnogo vise privilegija, nego sto ih realno zasluzuje. Uostalom bas me briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA