Brutalno prebili dedu bejzbolkom, odneli mu 12.000 evra i dukate!

Lopovi su prvo brutalno prebili bejzbol palicama, a zatim pokrali starca I. T. (73) iz sela Slot. On je odmah prebačen u borsku bolnicu, gde je utvrđeno da su mu polomnjene kosti lica, ali da je van životne opasnosti

  • 14

I. T. (73) iz borskog sela Zlot brutalno je prebijen, nakon čega su mu nepoznati razbojnici oteli 12 hiljada evra i dukate, koje je krio u kući.

Razbojnici su, pod okriljem mraka, ušli u dvorište I. T, ali ih je starac čuo. Izašao je napolje, pa oni su ga napali i prebili bejzbol palicama.

Nakon toga su izvršili premetačinu, pronašli novac i zlato i pobegli s lica mesta.

Zapomaganje I. T. su čule komšije, koje su pozvale policiju.

Starac je odmah prebačen u borsku bolnicu, gde je utvrđeno da su mu polomnjene kosti lica, ali da je, trenutno, van životne opasnosti.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pravda

    29. jul 2014 | 14:34

    Ovo je neko znao da deka ima neki novac, i ispricao krimosima. Rodbina i poznanici se kriju iza ovog zlocina ako nisu i oni, u srbiji sve moguce pad morala ispod nule.

  • Peki frankfurt

    29. jul 2014 | 15:24

    E tugo moja, ma srecan sam sto sam otiso pre tri godine u eu, pljujete sbi eu kakva takva ona mi daje nad prosecan zivot i finansisku stabilnost u srbiji sam imao sve osim ovoga.

  • ***

    29. jul 2014 | 21:16

    Koje stoke,ako su vec hteli da ga pokradu nisu morali da polome,stariji covek ne bi se ni branio,kako im nije zao,olos!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA