Vaspitačice snimljene kako se iživljavaju nad decom! (VIDEO)

Vaspitačice u Rumuniji uspavljivale su decu vinom, a one neposlušne su kažnjavale batinama, sve je zabeležila sigurnosna kamera

  • 10

Sigurnosna kamera obdaništa u Rumuniji snimila je jezive trenutke koji su šokirali svet, a pogotovo roditelje čija deca tamo provode svaki dan.

Naime, u vrtiću "Malo kraljevstvo" iz Konstante, snimljene su vaspitačice kako se doslovno iživljavaju nad decom o kojoj se staraju. Kamere su uključene od 9 sati pre podne do podneva, kako bi roditelji pratili aktivnosti svoje dece.

Međutim, jednom prilikom je sistem ostao uključen i tokom popodneva, što je primetio jedan od roditelja.

Kako bi uspavale decu, vaspitačice su u sokove dosipale vino, a potom ih budile kafom pre nego što roditelji dođu po njih.

Da situacija bude još gora, deca na kojima ova tehnika uspavljivanja ne bi imala efekat, dobijala bi pretnje, a potom i batine.

Roditelji su već primećivali modrice na svojoj deci, ali su ih vaspitačice uveravale da je normalno da se deca u igri udare. Ipak, ovaj snimak je svima otvorio oči, a detaljnija istraga je u toku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leon

    30. jul 2014 | 16:39

    Decu treba majke da čuvaju, a ne vaspitacice. Potrebno je izboriti se da majke vaspitavaju decu, a ne neko ko nema veze sa tom decom. Ali majke zele i moraju da rade. Ni kamere nista ne pomazu. Samo majcinska ljubav koja od dece pravi zdravu buducnost i drzavu.

  • ja

    30. jul 2014 | 16:39

    ovo sto ih malo udaraju nije nista niti ce deci skoditi i mene su moji lemali kao i veliku vecinu vas...

  • Naya

    30. jul 2014 | 16:44

    Imam dete od 3 i po godine! I ide u vrtić! Da ga vaspitačica samo cimne za rukav ja bih joj istu iz ramena iščupala! Ej,bre! Pa,ja svoje dete ne tučem! A,ne tamo neka isfrustirana kuja! A,ne da ga udara! Nema zakonske kazne koja bi joj bila dovoljna!!! Najveća joj je kad joj majka deteta dodje u vrtić,pa je baci sa sprata! Uh! Izvinjavam se na ovakvoj reakciji,ali na decu sam slaba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA