Otmičari preko Fejsbuka traže otkup za Tijanu Jurić? (FOTO)

- Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav - piše na Fejsbuk stranici "Tijana Jurić - Kako doći do nje?"

  • 54

Prethodne noći na društvenoj mreži Fejsbuk je napravljena grupa "Tijana Jurić - Kako doći do nje?". Tu su napisani uslovi pod kojima će je pustiti. Do sada je čak 260 osoba "lajkovalo" ovu stranicu!

- Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav - piše na ovoj stranici.

Ispod ovoga, isti tekst napisan je na mađarskom, engleskom, albanskom i francuskom jeziku.

Pretragom broja ovog žiro-računa, dolazi se do podatka da je njegov vlasnik privatni preduzetnik iz Sjenice Nermin F, koji u svom vlasništvu ima kiosk za roštilj!

U međuvremenu, osnivači ove bizarne Fejsbuk stranice najpre su se izvinjavali rečima da su samo hteli da privuku pažnju, da bi na kraju u potpunosti obrisali stranicu.

Kako Telegraf saznaje, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu Fejsbuk stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perun

    31. jul 2014 | 13:22

    Treba magrce koji se šale na ovakav način naći i olešiti od batina

  • Ella

    31. jul 2014 | 14:19

    OVAKVU STOKU U ZATVOR!!!

  • Ivan

    31. jul 2014 | 13:02

    Sad sam bio na toj stranici.. Cela stvar je izmisljena da bi se privukli mediji... Bolesnici igraju se sa tudjom mukom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA