UDRUŽENJE SVETI SAVA TVRDI: Dileri pakovali drogu ispred Doma zdravlja!

Prema tvrdnjama Udruženja "Sveti Sava", dvojica mladića pakovala su heroin za prodaju u belom "jugu", a zatim su se pojavili dugogodišnji dileri V. D. i M. D. koji su dalje raznosili robu

  • 5

Članovi udruženja građana "Sveti Sava" iz Lazarevca koji se bore protiv narko-dilera u toj opštini, fotografisali su u centru grada dilere kako preprodaju heroin.

Fotografije su snimljene prošle nedelje u 13 sati ispred Doma zdravlja "Đorđe Kovačević" u Lazarevcu.

Prema tvrdnjama Udruženja "Sveti Sava", dvojica mladića, od kojih je jedan identifikovan kao B. I. ranije osuđivan zbog preprodaje droge, pakovala su heroin za prodaju  u belom "jugu".

- Kada su dobili porudžbinu i upakovali heroin kako im traži kupac, do njih u „golfu“ dolaze dvojica braće, V. D. i M. D., takođe dugogodišnji dileri koji su osuđivani zbog prodaje heroina. Braća dolaze po robu i raznose je dalje. To su radili celo po podne na parkingu, tačnije od 13 do 17 sati. Niko nije reagovao, ljudi koji su prolazili su se krstili i nisu mogli da veruju šta se dešava usred dana u centru Lazarevca - kažu u Udruženju "Sveti Sava".

Kako prenosi "Blic", članovi udruženja smatraju da je pritsak na članove porastao zbog toga što je spreman novi spisak dilera drog. Na tom spisku nalazi se sin jednog od lazarevačkih policajaca.

- Da li je slučajno da se slobodno u gradu prodaje droga, a da policija hapsi i maltretira članove udruženja? Ne bežimo od odgovornosti, ali ako nas privode i hapse, zašto nijednu prijavu nisu napisali? Očekujemo od rukovodstva MUP da ispuni svoje obećaje i smeni korumpirane policajce, od kojih neki imaju i po devet prijava u svojim dosijeima - naglašavaju u udruženju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    1. avgust 2014 | 18:31

    Dobrovoljno se javljam da dodjem sa svojim kolegama bez dinara nadohnade na mesec dana u Lazarevac da se zavede red pod uslovom da drzava stane iza nas .PS ima jos postenih policajaca koji misle na buducnost Srbske dece .

  • Jasam-

    1. avgust 2014 | 20:05

    Treba i po zemunu malo zaci...sve je vise narkomana, tuga ziva

  • Cash®

    1. avgust 2014 | 22:34

    Podrška premijeru za otkrivanje i čišćenje policijsko-dilerskih saradnji i oštro kažnjavanje istih zbog očiglednog okorišćavanja i prikrivanja takvih nedela uz smenjivanja rukovodioca, načelnika ili komandira tih jedinica, čak i u slučajevima ne činjenja radnji ili postupaka provera navoda prijava lica koja se bave takvim nedelima. Jedino se tako čisti žito od kukolja - ostalo je utopija! Kao B.Pleša u filmu 'Marš na Drinu', u govoru oficirima: '...Ako sad ne stignete, nikada nećete stići!' Za ljude koji vole Srbiju - tako treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA