KOJI SREĆNICI: Dva putnika se nisu ukrcala u avion "Er Alžira"!

Jedan putnik se razboleo i otkazao kartu, a druga osoba koja se nije ukrcala je agent "Er Alžira". To dvoje putnika će biti ispitano u okviru istrage

  • 1

Broj poginulih u padu alžirskog aviona, smanjen je na 116, pošto je utvrđeno da se dve osobe nisu ukrcale, saopštili su danas zvaničnici Burkine Faso.

General Žilber Dijender, šef agencije za krizne situacije, rekao je da se na listi "Er Alžira" nalazilo 118 imena putnika, ali da se dve osobe nisu ukrcale u avion.

Jedan se razboleo i otkazao kartu, a druga osoba koja se nije ukrcala je agent "Er Alžira", prenela je agencija Rojters. To dvoje putnika će biti ispitano u okviru istrage.

Istovremeno, francuska Ministarstva za spoljne poslove i saobraćaj su saopštila da su prvi ostaci tela poginulih putnika prebačeni u Pariz, preneo je AP. U nesreći su poginula 54 državljanina Francuske.

Avion se srušio pre osam dana, neposredno po poletanju iz Uagadugua, glavnog grada Burkine Faso, a trebalo je da sleti u Alžir.

Francuski predsednik Fransoa Oland je najavio da će tela svih žrtava iz alžirskog aviona biti prebačena u Francusku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jen an

    2. avgust 2014 | 16:45

    Ne valja kad pogines.kad ostanes ziv ispadnes kriv...Nosite se,gamad propala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA