FOTOGRAFIJA OBIŠLA SVET: Posramili ženu do suza, njen odgovor je dirnuo milione! (FOTO) (VIDEO)

Taniz Džeks Blejk je samo želela da se opusti i jedva je skupila hrabrost da ode na plažu i osunča se u bikiniju. Desilo joj se ono čega se i pribojavala, ali njen odgovor je digao internet na noge

  • 98

Taniz Džeks Blejk je samo želela da se opusti i jedva je skupila hrabrost da ode na plažu i osunča se u bikiniju. Majka petoro dece je legla na peškir, ali je onda čula da joj se nekoliko mladih smeje. Rugali su se njenom telu koje je donelo na svet petoro dece.

Povređena, napisala im je otvoreno pismo koje je uskoro podeljeno čak milion puta.

tanis-jex-blake

Evo šta je mlada majka napisala kao odgovor na zlurade podsmehe:

- Ovo je otvoreno pismo dvojici mladića i jednoj devojci koji su odlučili da odmore od posla i umesto da grade kuću u Šervud parku dođu do plaže i opuste se na suncu uz nekoliko piva. Žao mi je što vas je moj prvi pokušaj da posle trinaest godina u bikiniju izađem u javnost "skroz zgrozio". Žao mi je što mi stomak nije ravan i zategnut. Žao mi je što mi je stomak prekriven strijama, Ipak, nije mi žao što je moje telo udomilo, uzgojilo, zaštitilo, rodilo i negovalo petoro fantastičnih inteligentnih, zdravih i divnih ljudskih bića.

Žao mi je ako ako vas je moje telo sa 33 godine i 56 kilograma toliko zgrozilo da ste morali da upirete prstom, smejete se i pretvarate da me šutirate. Želim da znate da sam, dok sam gledala vaša divna mlada tela pomislila - kakav veličanstven podvig su ona napravila? Hoću da znate da sam bila uzdignute glave, nisam se ni makla dok ste me ismevali, iako sam posle plakala u kolima. Hvala što ste mi uništili dan.

Ljudi kao vi od ovog sveta prave ružno mesto puno mržnje. Osećam sažaljenje prema ženama koje će jednog dana rađati vašu decu i onda vam biti "odvratne" zbog načina tokom koga se telo menja tokom čuda trudnoće. Samo se nadam da ćete jednom shvatiti da su moji "borbeni ožiljci" nešto za ponos, a ne stid - pisalo je u njenoj poruci na društvenoj mreži Fejsbuk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    2. avgust 2014 | 16:59

    Svaka cast mama! Sve na svetu bi dala da imam stomak kao ti tj.da mogu da imam djecu! I ako sam mladja dve godine!

  • Banja Luka slavi titulu !

    2. avgust 2014 | 18:28

    Volio bih da moja djevojka bude kao ova gospodja, da rodi petoro djece i ne stidi se svoga izgleda kakav god da je , a svi vi koji ste kao ovo troje zapitajte se sta ste vi postigli da vrijedjate nekoga...

  • Angela

    2. avgust 2014 | 17:40

    Moj stomak je sličan, malo manje strija i malo manje je ispucao. Jedna beba, ali mnogo krupna. Bez problema se skinem u kupaci, ne obraćam pažnju na okolinu. Najvažnije je da je beba živa zdrava i da sam svom mužu dobra... Svaka čast za ovu majku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA