TAMAN POMISLIŠ DA JE TO TRAG, ALI: Otisci na Tijaninom noktu pripadaju njenim drugarima!

Šest otisaka na "starki" koja je pronađena, prema nezvaničnim informacijama, pripadaju devojčicinim drugarima koji su je tražili

  • 34
Tijana Jurić, nestala devojčica Bajmok, Subotica Foto: Facebook/Tijana Juric

Otisci na veštačkom noktu za koji se pretpostavlja da pripadaju nestaloj Tijani Jurić, pripadaju osobama koje su joj bliske i nemaju veze sa njenim nestankom.

Šest otisaka na "starki" koja je pronađena, prema nezvaničnim informacijama, pripadaju devojčicinim drugarima koji su je tražili, prenosi "Blic".

Ni osmog dana od nestanka Tijane niko ne zna gde je devojčica, a ne postoje ni dokazi da je u noći između 25. i 26. jula prešla granicu sa Mađarskom.

Jedno od najvećih subotičkih prigradskih naselja ovih dana je pusto.

- Niko ovde više ne spava. Proletela nedelja, a nema deteta. Čitao sam, pišu novine da su se deca i meštani krenuli u potragu. Mi smo, dete, bili u strahu, u panici, jurcali smo ulicama i dozivali je. Ceo Bajmok se orio Tijana, Tijana, Tijana... - priča stariji Bajmočanin Dušan.

Drugovi 15-godišnje Tijane Jurić, kojoj se pre devet dana gubi svaki trag, uputili su državnom vrhu Srbije pismo s dramatičnim apelom da im se pomogne u potrazi za nestalom drugaricom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žalost.

    3. avgust 2014 | 22:34

    Iz Novog Pazara sam, svako jutro kada se probudim otvaram telegraf sa nadom da je Tijana pronađena, ili samo da ima pomaka u istrazi, ali do sad nažalost ništa..

  • Yasemin

    3. avgust 2014 | 21:32

    Da li je pametno iznositi sve detalje istrage?Uz iskrene zelje i nadu da ce se to dete uskoro vratiti svojim najmilijima....

  • Komsija

    3. avgust 2014 | 22:29

    Svaki put kad vidim sliku ove djevojcice pomislim evo nasli su je hvala bogu...I iskreno se nadam da ce biti tako ubrzo.Samo mi nije jasno zasto ovo sve ovako dugo traje?Ljudski zivot je u pitanju a sve se nekako sporo odvija.Dugo traje dok dodu do bilo kakvih dokaza.Dani prolaze a meni se cini koda umjestu stoji potraga za djevojcicom i vrte se u krug. Nadam se samo i bogu se molim dace se ubrzo naci ova djevojcica ziva i zdrava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA