SVETLANA BOJKOVIĆ: Opuštam se uz serije "Igra prestola i "Breaking Bad"

- Imam veliku strast za čitanjem, time ispunjavam vreme, gledam filmove preko interneta, popularne serije...Uz ovu čuvenu seriju "Breaking Bad" moj suprug i ja do zore smo ostajali budni gledajući je na internetu uz ono: "Ajde, još ovu epizodu da ogledamo"... To je stvarno najbolja serija koju sam odgledala - rekla je poznata glumica

  • 7

Svetlana Bojković već nekoliko poslednjih godina živi u Helsinkiju, i to zajedno sa suprugom Slavkom Kruljevićem, koji je ambasador Srbije u Finskoj.

Poznata glumica je u intervjuu "Našim novinama" rekla je da se snašla u finskoj prestonici, za koju je istakla da je divan grad. Ona je takođe navela da voli da čita knjige i da gleda filmove i serije.

Na pitanje da li joj nedostaje gluma, odgovorila je sledeće.

- Ne mogu da kažem da mi nedostaje, zato što sam tako rešila. Ali imam ja tu moju "Ministarku", jednom u dva tri meseca, odigram po dve predstave i tu se zadovoljim. Onda opet odem u mir, u tišinu. Imam veliku strast za čitanjem, time ispunjavam vreme, gledam filmove preko interneta, popularne serije. Ja sam, inače, zahvalna publika, uživam u tome. Uz ovu čuvenu seriju "Breaking Bad" moj suprug i ja do zore smo ostajali budni gledajući je na internetu uz ono: "Ajde, još ovu epizodu da ogledamo"... To je stvarno najbolja serija koju sam odgledala - rekla je Svetlana Bojković za ovaj dnevni list i nastavila:

- Onda gledam sve ovo što je trenutno aktuelno kao "Igra prestola", uz to se opuštam jer u pozorištu nije moguće da isključim svoje profesionalno obrazovanje - navela je slavna glumica, koja je otkrila šta voli da čita i gleda.

- To i klasici kojima se vraćam ne bih stigla da ponovo pročitam da sam u Beogradu. Čitam Andrića, Tolstoja, Bulgakova, Čehova, pa tu su i one nove stvari koje stižu, pa ono što nisam stigla, a nađe se dosta stavri koje nisam stigla. Uglavnom čitam po preporuci, danas se dosta piše, mnogo je pisaca i piše se svašta, a ja biram šta ću da čitam - navela je Svetlana Bojković.

(Telegraf.rs/"Naše novine")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA