SRBIN KOJI JE BIO KIDNAPOVAN U LIBIJI: Pobegao sam iz zatvora, ostalo nije za javnost!

- Pobegao sam iz zatvora, šta se i kako se sve dešavalo, nije baš za javnost - kaže rudarski inženjer Marijo Stanisavljević koji je bio kidnapovan u Libiji

  • 7

Rudarski inženjer Marijo Stanisavljević koji je bio kidnapovan u Libiji, stigao je danas u Beograd odakle će večeras otputovati kući u Despotovac.

- Stigao sam, evo me u Beogradu, sa mnom su deca, supruga, prijatelji, večeras ću najverovatnije doći u Despotovac - rekao je Stanisavljević Tanjugu u telefonskom razgovoru.

"Pobegao sam iz zatvora, šta se i kako se sve dešavalo, nije baš za javnost," rekao je Stanisavljević, koji kaže da su neke od stvari koje su mediji objavljivali netačne. Zasada je dovoljno reći da je sam "živ i zdrav," istakao je on.

"Kompanija u kojoj radim i Ambasada Srbije u Libiji su mi pomogle da stignem u Beograd i eto tu sam," dodao je Stanisavljević.

Prema njegovim rečima, bilo je pokušaja od strane otmičara da ucene firmu u čemu nisu uspeli, ali pričca o otkupnini od osam miliona evra je netačna.

"Oni koji to pričaju nisu znali ni šta sam ni gde sam, ni da li postojim", rekao je Stanisavljević.

Stanisavljević je u Libiji radio na istraživanju nafte i ruda za međunarodnu kompaniju "VAOS limitid" sa Malte.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    4. avgust 2014 | 22:03

    nije za javnost...kako nije za javnost,prica je bestseler ako je tako kako sto se kaze...sta se onda javlja u novine ako nije za javnost.

  • Mirka

    5. avgust 2014 | 15:05

    Nedaj se MakiUvek si bio car.Samo hrabro napred.Pusti zlobnike.

  • Malis

    5. avgust 2014 | 09:51

    Sto nije sedeo kuci niko ga nebi kindapovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA