VIDIMO SE U DRUGOM ŽIVOTU: Ostavio oproštajnu poruku na Fejsu, sutradan ga našli mrtvog!

Drugog avgusta Amar Jašić je na svom profilu napisao poruku sledeće sadržine: "Vidimo se u nekom drugom životu i nekom boljem svetu, ovde za mene jednostavno više nema mesta... čuvajte se i pazite na sebe, pa možda jednog dana i uspete shvatiti... imate poslednji pozdrav od jaše". Dan kasnije našli su njegovo beživotno telo

  • 32

Amar Jašić (28) ostavio je oproštajnu poruku na svom Fejsbuk profilu u subotu, a u nedelju njegovi najbliži zatekli su beživotno telo mladića iz Tešnja.

Drugog avgusta Amar je na svom profilu napisao poruku sledeće sadržine: "Vidimo se u nekom drugom životu i nekom boljem svetu, ovde za mene jednostavno više nema mesta... čuvajte se i pazite na sebe, pa možda jednog dana i uspete shvatiti... imate poslednji pozdrav od jaše".

Nakon ove njegove poruke, na profil su mu se javljali brojni poznanici i rodbina. Pojedinci su ga molili da "ne čini gluposti", govoreći da će se sve rešiti. Međutim, tragedija se dogodila, prenosi Kurir.

Niko ne zna zbog čega je ovaj mladić vedrog duha, voljen i poštovan u svojoj sredini, odlučio sebi da oduzme život. Njegov Fejabuk profil u momentu objavljivanja ovog teksta još uvek nije bio ugašen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    4. avgust 2014 | 22:24

    Da svi su ga molili preko fejsa, a niko nije otišao do njega da ga spreči ili pozvao policiju, hitnu. Gađan je narod na ovim prostorima.

  • peki

    4. avgust 2014 | 22:55

    Pa kad pogledas na tom fbuku sve sami lepi komentari jedni drugima lajkuju da bolje biti nemoze a u stvari mu misle sve najgore ...Mreza za bolide i ljude kojima zivot nije ispunjen vole da pokazuju kako oni extra dobro zive a u stvari su bednici...

  • JA

    5. avgust 2014 | 00:16

    Ovo se desava kod nas u regionu zato sto nema posla,a ako ga i nadjes,mlad covek je izgubljen..kod kuce"prepazen"i mazen,a u"surovoj realnosti"previse te gaze,vredjaju,podmecu ti nogu,"cinkaju"gazdi nizasta,mobinguju te.Kod kuce te uce o moralu,da treba da budes dobar,a napolju te realnost i drugi pokvareni ljudi uce da treba da budes djubre.I u toj silnoj"shizofreniji",nazalost,neki se ne snadju i dignu ruku na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA