Likvidiran Srbin koji je otet u Peruu (VIDEO)

- Istraga je pokazala da je Marko Mitić ubijen dan nakon otmice - naveli su tamošnji mediji i dodali da se pretpostavlja da je od njegove porodice tražen otkup od milion dolara kako bi se prikrio pravi motiv otmice

  • 10

Leš srpskog biznismena Marka Mitića (30) koji je otet 15. aprila ove godine u Peruu, pronađen je u naselju Avgust 12 u okrugu San Martin de Pores. On je likvidiran jednim hicem u čelo, a sumnja se da ga je ubio kolumbijski narko-klan jer je policiji ispričao detalje i ukazao na vezu trgovine drogom sa tim kartela.

- Istraga je pokazala da je Mitić ubijen dan nakon njegove otmice. Telo je pronađeno, ali nije bilo mogućnosti da se identifikuje i bio je zaveden kao NN lice. Tek je sad urađena uspešna identifikacija i može se sa sigurnošću reći da je reč o pokojnom Mitiću - naveli su tamošnji mediji, a preneo Alo.

On je pod lažnim imenom Antonio Vargas odležao u Limi kaznu od tri godine zbog krijumčarenja droge, a nakon izlaska iz zatvora je promenio ime u Alberto Alanije Zevalos.

- Pretpostavlja se da se od porodice Mitić tražio otkup od milion dolara kako bi se zapravio prikrio pravi motiv otmice. Sumnju u to potkrepljuje i činjenica da su oni porodici poslali video snimak pretučenog Marka i otmičara koji mu drže pištolj uperen u glavu, a samo dan nakon toga su ga ubili. Praktično, novac ne bi ni stigao iz Srbije - navela je peruanska štampa.

Zbog umešanosti u otmicu srpskog biznismena Marka Mitića, peruanska policija je uhapsila i Kolumbijce Hozea Sančeza Belaskeza (29) i Karlosa Dijaza Minaija (40).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    5. avgust 2014 | 12:30

    Zasto je kod nas biznismen svako ko ima nekakve veze sa narkoticima?

  • Weber'S

    5. avgust 2014 | 12:02

    Biznismen????

  • Novi svetski poredak

    5. avgust 2014 | 11:46

    Kojim li se biznisom bavio ovaj tridesetogodisnjak u Juznoj Americi,bas me interesuje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA