LJUBAV DO POSLEDNJEG DAHA: Proveli 6 decenija zajedno, umrli držeći se za ruke (FOTO)

Don i Maksin Simpson pre 62 godine su se jedno drugom zavetovali: "Dok nas smrt ne rastavi". Taj zavet su održali. Umrli su u razmaku od četiri sata, držeći se za ruke

  • 7

Američki bračni par Don i Maksin su se pre 62 godine jedno drugom zavetovali: "Dok nas smrt ne rastavi". Preminuli su zajedno, u roku od četiri sata.

Don i Maksin su se upoznali u kuglani u Bejkersfildu, u Kaliforniji, i zaljubili na prvi pogled. Njihov brak pun ljubavi trajao je 62 godine.

- Sve što je Don želeo bilo je da bude sa svojom prelepom suprugom. Obožavao je moju baku, voleo je više od života - rekla je za "KERO njuz" njihova unuka Melisa Sloun.

Ali pre dve nedelje, desila se nesreća. Don je pao i slomio kuk. Porodica ga je odvela u bolnicu, ali njegovo zdravstveno stanje je počelo naglo da se pogoršava. Istovremeno je i Maksin počela da gubi bitku sa kancerom. Znajući koliko se vole, porodica je želela da ih pošto-poto sastavi. Tada je Melisa odlučila da deku i baku iz bolnice prebaci u svoj dom.

- Želeli smo da budu zajedno do samog kraja, jedno kraj drugog. Kad god bih pogledala u sobu, držali su se za ruke. Znali su da imaju jedno drugo - rekla je Melisa. Maksin je pre nekoliko dana prva preminula. Kada su došli mrtvozornici, želeli su da iznesu njeno telo iz sobe.

- Zamolila sam ih da izađu. Ušla sam u sobu kod deke i primetila da teško diše. U trenutku kada je izdahnula, on je počeo da se gasi. Preminuo je četiri sata nakon bake. Otišao je s njom, držeći je za ruku - ispričala je Melisa kako je završena ova neverovatna ljubavna priča.

(Telegraf.rs / DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA