Policija ima nove tragove o nestaloj Tijani Jurić!

- Policija radi na rešavanju ovog slučaja i radiće dok Tijanu ne vidimo - rekao je u direktor policije Milorad Veljović u Bajmoku i naglasio da postoje novi tragovi koji mogu pomoći

  • 11

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da je potraga za nestalom devojčicom Tijanom Jurić (15) iz Subotice, prioritet nad svim prioritetima za policiju i državu i napomenuo da ima nekih novih tragova i naznaka koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.

Veljović je to izjavio u Policijskoj stanici u Bajmoku posle sastanka sa predstavnicima Uprave kriminalističke policije i subotičke policije, na koji je bio pozvan i Tijanin otac Igor Jurić.

- Policija radi na rešavanju ovog slučaja i radiće dok Tijanu ne vidimo - rekao je u direktor policije u Bajmoku i naglasio da postoje novi tragovi koji mogu pomoći u rešavanju slučaja.

On je napomenuo da je u rešavanju tog, kako je ocenio, izuzetno delikatnog slučaja za policiju, angažovano najmanje sto pripadnika MUP-a, ne samo iz Subotice, nego i iz Beograda i drugih mesta.

- Radimo u više pravaca, a od juče smo uključili i Službu za visokotehnološki kriminal - kazao je direktor policije, napominjujući da detalje u vezi sa tim i neke nove činjenice sa kojima policija raspolaže za sada, u interesu istrage, ne može da saopšti.

- Bitno je da imamo nekih novih tragova i novih naznaka - rekao je Veljović, ističući da je slučaj Tijane Jurić, koja je nestala 26. jula, "prioritet nad svim prioritetima".

Direktor policije je dodao da povodom tog slučaja svakog jutra razgovara s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem, kao i da se premijer Aleksadnar Vučić takođe svakog jutra interesuje u vezi s tim slučajem.

Veljović je napomenuo da srpska policija, u vezi sa ovim slučajem, ima veoma dobru saradnju s kolegama iz Mađarske koji, kako je dodao, pružaju maksimalnu podršku, kao i da su gotovo svakodnevni kontakti sa predstavnicima Interpola i Evropola.

- Preduzimamo maksmalno sve mere kako bi smo došli do cilja - rekao je Veljović i dodao da policija nikako neće taj slučja ostaviti po strani nego će nastojati da on što pre bude rešen.

Direktor policije je podvukao i da "ne želi da prejudicira ishod potrage za njom". Tijana je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica

    5. avgust 2014 | 15:36

    Daj Boze da je pronadju zivu i zdravu! Verujem da hoce!

  • gaga

    5. avgust 2014 | 15:44

    Toliko su nam unistili veru u drzavu i sve drzavno, da mi i ovaj slucaj izgleda skroz sumnjivo! Nadam se da ovo sitoto dete nije zrtva neke bolesne igre!

  • Dane

    5. avgust 2014 | 16:44

    Ne pricajte sta I koliko radite, cutote I nadjite to dete ,dokazite da ste sposobni da to uradite. Narod ce vam vise verovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA