Policija ispituje kamp zilota!

- Pokrenuta je istraga kako bi bile proverene sve činjenice - rekao je Tanjugu direktor srpske policije Milorad Veljović

  • 22

Policija proverava navode o deci koja su u okviru Svetolazarevog pravoslavnog omladinskog kampa vežbala pucanje iz replika atomatskih pušaka.

- Pokrenuta je istraga kako bi bile proverene sve činjenice - rekao je Tanjugu direktor srpske policije Milorad Veljović.

Mediji su prethodnih dana objavili snimak dece, od kojih su neka mlađa od 10 godina, kako pucaju iz replika ruskog kalašnjikova.

Desetodnevni kamp je ovog leta održan na Kučajskim planinama iznad Despotovca, a organizovao ga je zilotski red nekanonske Istinski pravoslavne crkve.

Održavanje kampa bilo je najavljeno na sajtu ove samozvane pravoslavne crkve, a u pozivu se navodi da je učešće dece i omladine "faktički besplatno", kao i da je reč o kampu koji već sada, kako se navodi, može da bude jaka konkurencija sličnim nekim kampovima širom sveta.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    5. avgust 2014 | 15:24

    A cekaj, muslimanski ekstremisti slobodno setaju srbijom, i imaju svoje kampove na jugu srbije i to, a vi petljate tu gde se obuku nasa deca za odbranu otadzbine... ?!

  • boris

    5. avgust 2014 | 15:53

    ma bravo ... jurite vehabije sta jurite ove nase , ili uvedite vojsku za ovaj narod, mora neko i da nas brani.

  • DD

    5. avgust 2014 | 15:55

    BOLJE HAPSITE MUDŽAHEDINE PO RAŠKOJ. DRŽAVO......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA