INCIDENT NA GAZIMESTANU: Bacio petardu na Tomislava Nikolića, pa ga uhapsili!

"Osumnjičeni M. T. je 28. juna ove godine na Gazimestanu, za vreme održavanja javnog skupa na kome je govorio predsednik Srbije Tomislav Nikolić, prišao sa zadnje strane spomenika, aktivirao i bacio petardu, čija eksplozija je izazvala uznemirenje i paniku među prisutnima na javnom skupu", saopštio je MUP

  • 13

Priadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 sati M. T. (29) iz Beograda, zbog sumnje da je bacio petardu na skupu na Gazimestanu, gde je govorio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Osumnjičeni M. T. je 28. juna ove godine na Gazimestanu, za vreme održavanja javnog skupa na kome je govorio predsednik Srbije Tomislav Nikolić, prišao sa zadnje strane spomenika, aktivirao i bacio petardu, čija eksplozija je izazvala uznemirenje i paniku među prisutnima na javnom skupu", saopštio je MUP.

M.T. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. avgust 2014 | 22:50

    Njega će osuditi zbog petarde a huligane zapale tribine i nikom ništa

  • jv

    5. avgust 2014 | 22:22

    Kakvo bre nasilnicko ponasanje na javnom skupu? To je ugrozavanje bezbednosti predsednika drzave. Kakav god on bio - u Americi bi ga fbi i cia obesili za tako nesto. Ne bi video dana sest meseci, za pocetak...

  • Vozd

    6. avgust 2014 | 00:26

    Znaju momci da je Toma bio na ratiste pa mu opipavaju reflekse ! Ne pravite dramu od toga ! Da vidimo dali nam je predsjednik hrabar ? Prosao je test, dobar je Toma i pece dobru rakiju ! Bice dobar u biznisu ! Pozdrav svima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA