TIJANIN OTAC: Ne dugujem zelenašima, neka me spale ako su je oteli zbog toga!

- Užasnut sam lažima koje sam pročitao. Nikom ne dugujem ništa, te optužbe su najobičnije laži. Ukoliko se dokaže da nestanak moje ćerke ima bilo kakve veze sa mnom, zatražiću da me javno spale na trgu - odgovara u izjavi za Telegraf otac nestale devojčice na medijske napise da je ona žrtva zelenaša

  • 44
Tijana Jurić i Igor Jurić Foto: Bajmok.co

Igor Jurić, otac nestale Tijane Jurić, užasnut je optužbama pojedinih medija, koji su objavili da su navodno njegovu ćerku oteli zelenaši zbog dugova koje on ima prema njima.

- Užasnut sam lažima koje sam pročitao! Nikom ne dugujem ništa, nijedan jedini dinar. Ukoliko se dokaže da nestanak moje ćerke ima bilo kakve veze sa mnom, zatražiću da me javno spale na trgu! Pa nisam ja degenerik, kreten, da se kockam sa životom rođene ćerke, zbog navodnih dugova. To kroz šta moja porodica, znamo samo mi, i niko više. Da zaključim, jedino želim da mi se što pre nađe ćerka, i ništa me drugo ne interesuje - kaže Igor Jurić za Telegraf.

On napominje da ovakve stvari mogu da štete istrazi koja je u toku i dodaje da se nada da će policijska potraga biti uspešna.

- Svakodnevno sam u kontaktu s prijateljima i policijom. Svi su spremni da pomognu i to rade koliko mogu. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija dele se plakati na engleskom jeziku s Tijaninom slikom i brojevima telefona na koje svi stranci koji idu u zemlje Evrope mogu da se jave ukoliko je vide. U Segedinu i Subotici biće postavljena dva bilborda s njenom slikom. Niko ne posustaje - zaključuje Igor Jurić.

Podsetimo, direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je potraga za nestalom devojčicom prioritet nad svim prioritetima za policiju i državu i napomenuo da ima nekih novih tragova i naznaka koji bi mogli da pomognu da taj slučaj bude rešen što pre.

- Policija radi na rešavanju ovog slučaja i nećemo stati dok Tijanu ne vidimo -  rekao je Veljović.

On je napomenuo da je u rešavanju tog, kako je ocenio, izuzetno delikatnog slučaja za policiju, angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP-a, ne samo iz Subotice, nego i iz Beograda i drugih mesta.

- Radimo u više pravaca, a od juče smo uključili i Službu za visokotehnološki kriminal - kazao je direktor policije, napominjujući da detalje u vezi s tim i neke nove činjenice s kojima policija raspolaže za sada, u interesu istrage, ne može da saopšti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    6. avgust 2014 | 13:34

    Ljudi ostavite porodicu na miru! I ako je istina I ako je nesto drugo u pitanju to je njihova muka i nesreca.Neznam ko je mogao pametan da bilo kakvu informaciju da na ovu temu.Ko je napisao takvu informaciju i pustio u javnost treba odmah da bude saslusan jer postoji mogucnost da nesto zna sto moze da pomogne istrazi.

  • Joksi15

    6. avgust 2014 | 15:18

    Ljudi, da su mu oteli ćerku zbog duga, do sad bi već tražili pare... Prošlo je već deset dana. Samo molim Boga da je nađu živu i zdravu.

  • NinaRa

    7. avgust 2014 | 00:57

    Pitam se samo kako pojedince nije sramota? Da li imaju osecaj ikakav, svoj zivot, porodice..ili vise na Netu i razvijaju svoje teorije, kritikuju, nagadjaju, pljuju, vredjaju? Osudjujete roditelje a bez ikakvih cinjenica i dokaza..Na osnovu carsijskih naklapanja? ALI...i da nisu naklapanja..i da je istina da je nekome dugovao pare..Je li to razlog da se otme necije dete? Sad po vama, krivi su roditelji a ne oni koji su uradili ovo? Insinuirate, nagadjate, teoretisete..sve sami strucnjaci.. Da li mislite da ste svi toliko bezgresni da ne moze nista lose da vam se desi? I da li mislite da se lose stvari samo ''gresnima'' dogadjaju? Kako vas bre nije sramota Imate li osecaj vi koji ste roditelji bar? Imate li predstavu kako je sada njenim roditeljima, pa i sve da znaju ko im je kidnapovao dete, mislite li da su zasluzili ovako nesto? Imate li na kraju milosti..Ove vase bljuvotinje moze da procita njena sestra, rodbina, roditelji.. Zar pored svega sto im se dogadja treba jos i da prozivljavaju ovakve prozivke i blacenje na portalima.. Na kraju odakle bilo ko od vas zna sta su roditelji i da li su rekli policiji, da li je policija znala ili nije za njegove eventualne dugove Pa u policiji na ovakvim slucajevima ne rade degenerici koji svako saznanje objavljuju u javnost Stvarno strasno i sramota, kakvi smo to ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA