TRAGEDIJA: Tijana Jurić pronađena mrtva, ubio je mesar iz Surčina!

Ubica je mesar iz Surčina a u Bajmoku je bio gost. Telo Tijane Jurić koja je nestala pre 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora. Utvrđeno je da je ovaj monstrum kobne večeri bio u Bajmoku. Popio je nekoliko pića, oteo devojčicu, ubacio je u automobil, odvezao desetak kilometara dalje, ubio (najverovatnije ugušio) i zakopao telo na sablasno pustoj lokaciji

Zbog ubistva Tijane Jurić uhapšen je muškarac iz Surčina, po zanimanju mesar.

Utvrđeno je da je ovaj monstrum kobne večeri bio u Bajmoku. Popio je nekoliko pića, oteo devojčicu, ubacio je u automobil, odvezao desetak kilometara dalje, ubio (najverovatnije ugušio) i zakopao telo na sablasno pustoj lokaciji.

Otmičar se nalazi u pritvoru i pod daljom istragom. Telo Tijane Jurić koja je nestala pre 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora.

Odmah po saznanju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T&N

    7. avgust 2014 | 07:26

    Neka joj je laka crna zemlja a roditeljima snaga od Boga,da izdrze!Uh uzas,uzas!Samo da ne bude opet minimalna kazna i sve neke "olakšavajuće okolnosti" dokle vise i kakve olakšavajuće okolnosti mogu da postoje kada monstrum ubije nedužno dijete?!Nase pravosudje je ravno nuli!!!Zato nam se ovo i desava,gdje su ona normalna vremena nestala?!Daj nam Boze pameti svima!!!

  • Sara i Kaća

    7. avgust 2014 | 08:29

    Mi smo njenih godina i ovo je veliki šok za nas jer se plašimo za nas i naše vršnjake i budućnost. Ne znamo kuda sve ovo vodi i dokle će da traje.. Nedužno je nastradala prelepa devojka zbog nekog pijanog bolesnika...POČIVAJ U MIRU ANĐELE NAŠ! :( :( :(

  • suza za Srbiju

    7. avgust 2014 | 07:24

    Tijanice, srce Srbije je kucalo za Tebe, a sada bol i neverica. Zacrnelo se pred ocima, verujem svima nama koji smo se nadali da ces zivot nastaviti uz svoje najmilije. Neko Ti je, Tijana, iz nekog neobjasnjivog razloga, to pravo, pravo na zivot, oduzeo. Ne postoje reci utehe za Tvoje roditelje, sestru, drugove, ne postoje ni za nas. Tvoji snovi, Tvoja mladost, prekinuti su u trenutku. Pocivaj u miru, malena, neka Ti svetlost obasja put i neka Te cuvaju andjeli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA