GRAĐANI TRAŽE: Smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić!

"Ne za Tijanu samo, nego i za ostale koji su tako prošli kao ona! "Dušanov zakonik", i ima u red da se sve dovede, počevsi od pedofila, silovatelja, do ubica i ostalih" glasi jedan od komentara na ovoj stranici

  • 56

Nakon vesti o hapšenju ubice nestale devojčice Tijane Jurić,  kompletna javnost je uznemirena, a društvene mreže "gore" od komentara u kojima se komentariše ova nezapamćena tragedija, motiv ubice, kao i kakva kazna ga čeka.

Na Fejsbuku je pokrenuta i stranica "Smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić". Grupa već ima preko 70 hiljada lajkova, a ako se ovako nastavi, možda sakupe dovoljno podrške da predlog o ponovnom uvođenju smrtne kazne dođe pred Vladu.

"Ne za Tijanu samo, nego i za ostale koji su tako prošli kao ona! "Dušanov zakonik", i ima u red da se sve dovede, počevsi od pedofila, silovatelja, do ubica i ostalih",

"Tijanice ... taj tvoj osmeh razoružao je svet, po njemu sam te i ja zapamtio. U očima tvojim život kom se raduje dete tvojih godina, budućnost i svetlo ... koje je ugasio "neko". A ti ... nadam se da ces uskoro tamo gore...;

"Ja imam ćerkicu od 6god i nedo bog ali ni kordon policije da ga cuva od mene ga nebi sačuvali", glase neki od komentara na ovoj stranici.

Podsetimo, ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da počinioci ovakvih dela trabaju da budu najstrože kažnjeni.

Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju su duboko potreseni njenim svirepim ubistvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu - rekao je ministar Stefanović na mestu gde je pronađena Tijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vucic Boris

    7. avgust 2014 | 11:37

    Narod Srbije ima pravo da odluci o smrtnoj kazni. Dosta mi je naredjenja iz evrope. Neka dodje evropa pa neka zivi u srbiji!

  • Goran

    7. avgust 2014 | 10:55

    Referendum za uvodjenje smrtne kazne,odmah!!!

  • Ibrahim

    7. avgust 2014 | 10:17

    Ponovo nam treba goli otok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA