OBAMA NE DA LEK: Liberija proglasila vanredno stanje zbog epidemije ebole! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Razmere epidemije, zaraznost i stopa smrtnosti od ovog virusa prevazišli su kapacitete bilo koje vladine agencije ili ministarstva - rekla je predsednica Liberije Elen Džonson, dok je Barak Obama istakao da je rano da se žrtvama šalje lek u eksperimentalnoj fazi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Yasemin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • xxx

    07. avgust 2014 | 13:27

    Davno sam pročitala jednu knjigu pod nazivom "Zona Usijanja". Knjiga zapravo predstavlja dugogogodišnjo istraživanje uspešnog Američkog pisca Ričarda Prestona, kojem je bio cilj da na najbolji mogući način ukaže svetu na smrtonosni virus koji preti čovečanstvu. Ričard je krenuo od samog početka, njegov roman počinje prvom žrtvom ikada zaražene ebolom, i završava se zagonetnim povlačenjem virusa od ljudske populacije. Međutim, u zadnjim redovima samog romana, pisac najavljuje ponovni povratak ebole, u još strašnijem svetlu. Jasno se sećam zadnje rečenice : " Vratiće se " Posebno bih naznačila jednu rečenicu iz romana koja mi je posebno privukla pažnju i ostala u pamćenju "Ono što sida uradi čoveku za 10 godina, to ebola učini za 10 dana" Ebola se vratila, i kao što znate, sada je odnela petostruko više života. Izgleda da je Preston bio u pravu, Ebola zaista jeste opasna zverka koja zna kada da čeka i kako da napadne. Zastrašujuća je činjenica da Ebola nastavlja da živi i u mrtvom telu svog domaćinja, čekajući da nađe novog.

  • s@Ša

    07. avgust 2014 | 12:14

    Dva američka državljana koji su radili za hrišćanske humanitarne agencije u Liberiji proteklih dana su dovedeni u SAD na lečenje i dobili su eksperimentalni lek ZMapp zbog čega je došlo do poboljšanja! Ovim je sve rečeno i ko u stvari stoji iza bolesti i ko ima lijek protiv nje,ista stvar kao i sa virusom HIV-a ili sa rakom lijekovi postoje ali se ne daju jer onda farmaceutska mafija ne bi mogla da zarađuje milijarde kao što to sad čini!

  • mare

    07. avgust 2014 | 12:10

    Mrzim americku vladu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA