Ovo je mesto gde je monstrum Dragan Đurić zakopao Tijanu Jurić! (FOTO) (VIDEO)

Telo Tijane Jurić pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku

  • 8

Telo Tijane Jurić pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put koji vodi od Svetozara Miletića prema Čonoplji, odnosno 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku. Pretpostavlja se da je devojčica ubijena iste noći kada je i oteta (između 25. i 26. jula).

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je sinoć u Somboru ubicu Tijane Jurić. Kako se nezvanično saznaje, reč je o mesaru iz Surčina (34), koja je tog dana bio u provodu u Bajmoku.

mesto-ubistva-tijane-juric

Ranije je objavljeno da je sam osumnjičeni policiji pokazao mesto gde je zakopao Tijanino telo.

Podsetimo, Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku. Na neasfaltiranom delu puta pronađeni su predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali devojčici.

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj deci u Evropi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    7. avgust 2014 | 10:52

    Policija je uradila exstra posao trebalo ga je otkriti I povezati kockice, jadna devojcica on ce u zatvoru imati problem I treba treba da pati

  • branko

    7. avgust 2014 | 10:33

    Za takve monstrume treba vratiti smrtnu kaznu. Šta mu je ta devojka skrivila pa da tako postupi?

  • Jana

    7. avgust 2014 | 10:41

    Tužna li si sudbino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA