STRAVIČNO: Automobil pokosio biciklistu na pešačkom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Biciklista je na veoma prometnoj raskrsnici pokušao da brzo pređe ulicu, iako je bilo pitanje vremena kada će se upaliti zeleno svetlo za vozila koja se tu nalaze

  • 11

Ovaj video će sigurno uveriti sve one koji prelaze ulicu kada je crveno svetlo na semaforu upaljeno, da to nikako ne bi trebalo da rade. Naime, na video-klipu koji se brzo proširio internetom, jedan biciklista je na veoma prometnoj raskrsnici pokušao da brzo pređe put, iako je bilo pitanje vremena kada će se upaliti zeleno svetlo za vozila koja se tu nalaze.

Nažalost, biciklista nije uspeo da na vreme pređe ulicu, pa ga je automobil udario u punoj brzini i odbacio nekoliko desetina metara. Nije poznato da li je momak koji se nalazio na biciklu preživeo, ali je sudeći prema padu sigurno doživeo ozbiljne povrede.

Krivica je obostrana. Iako je vozaču bilo zeleno svetlo, ipak je trebao da uspori na raskrnici, a bicklista nije poštovao saobraćajnu signalizaciju, i na svoju odgovornost pokušao je da pređe ulicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan jelesic

    7. avgust 2014 | 18:29

    geska i preksaj bicikliste je ocigledan , ali neznam kako zakon gleda na to . vozac automobila bi eventualno mogao biti kriv za prekoracenje brzine .

  • Aleksandar

    7. avgust 2014 | 17:03

    Hajde sto nije postovao signalizaciju, nego jos se ne racuna pesakom kada prelazi preko pesackog prelaza na bicikli, da je sisao sa bicikle racunao bi se kao pesak, ovako se racuna kao isti ucesnik u saobracaju kao ostala vozila, te samim tim je jos jedna krivica tj. prekrsaj nacinjen. Vozac automobila je mogao da uspori jer nailazi na raskrsnicu ali posto mu se upalilo zeleno svetlo, mogao je da nastavi svoju kretnju bez zaustavljanja na semafor.

  • русиа

    7. avgust 2014 | 16:57

    Само ако је возач прекорачио брзину има дио кривице

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA