Tijanin ubica uoči zločina tražio očevu umrlicu!

- Banuo je kod mene tog 25. jula, negde oko pola devet uveče. Izgledao je potpuno normalno i pitao za mog sina Gorana s kojim se družio u detinjstvu. Rekao je da je, zbog nasledstva, došao da izvadi smrtovnicu oca Jove, ali nije uspeo da to uradi jer je bio vikend. Odbio je i kafu i pivo, ponudio sam mu da prenoći, ali je i to odbio - priča Zoran Marković, bivši Đurićev komšija

  • 11
Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić Dragan Đurić, koji je u policijskom pritvoru, veče uoči stravičnog zločina tražio je očevu umrlicu, pišu "Novosti".

Zoran Marković, meštanin naselja "Sever", kaže da je to veće Dragan banuo kod njega.

- Banuo je kod mene tog 25. jula, negde oko pola devet uveče. Izgledao je potpuno normalno i pitao za mog sina Gorana s kojim se družio u detinjstvu. Rekao je da je, zbog nasledstva, došao da izvadi smrtovnicu oca Jove, ali nije uspeo da to uradi jer je bio vikend. Odbio je i kafu i pivo, ponudio sam mu da prenoći, ali je i to odbio - priča meštanin Zoran Marković.

Od vesti da je upravo njihov dojučerašnji komšija osumnjičen za ubistvo kakvo se u ovim krajevima ne pamti, u šoku su i ostale njegove komšije iz naselja "Sever“. U detinjstvu miran i povučen, kroz godine je, vele, postajao problematičniji, ali dok je živeo u tom naselju nikada nije napravio neki veći incident.

- U komunikaciji sa nama bio je korektan, ali smo ispred njihove kuće često viđali policiju - dodaje Vukica Marjanović, koja živi nedaleko od bivše Đurićeve kuće. - Krenuo je bio na neki zanat u Sombor, ali nisam sigurna da ga je završio. Nije voleo baš da radi, stalno je menjao poslove, a mislim da je jedno vreme radio i u Subotici.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nirvana

    8. avgust 2014 | 11:18

    "osumnjičen za ubistvo kakvo se u ovim krajevima ne pamti" znaci secanje novina i gradjana je zaista tako kratko?? Sta je sa Milicom B. i na koji nacin su nju ubili?? Odsecena glava,izmasakrirana!! To se zaboravilo?? Sramota!! Samo da ne ispadne da se i o jadnoj Tijani ovoliko prica dok je aktuelna,a posle mesec dana svi da zaborave...

  • hornet

    8. avgust 2014 | 12:10

    Ne znam zasto sad svi osecaju potreby da lazu, samo da izadju u novinama. 25. jul je bio radni dan, petak.

  • Glavni arhivator

    8. avgust 2014 | 11:07

    Polako , cekaju ga u zatvoru !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA