POLICAJAC SUPERMEN: Da li biste voleli da vas privede ovaj srpski inspektor? (FOTO)

- Za tako izvajano telo potreban je višegodišnji uporan trening u teretanama. Ja sam sam sebi instruktor. Vežbam svakodnevno, tri puta po dva sata dok traju pripreme. Tada dnevno unesem u organizam od 6.000 do 8.000 kalorija, što je nekoliko puta više nego obično – objašnjava Rade Panić, poznatiji kao Supermen, koji je zaposlen u PU Jagodina kao samostalni inspektor

  • 55

Rade Panić, samostalni inspektor Policijske uprave u Jagodini, postao je nedavno mister fitnes i vicešampion na evropskom prvenstvu u bodibildingu, čime je ovaj pomoravski MUP-ovac opravdao nadimak Supermena, po kom je znan u Pomoravlju.

To je fantasitičan rezultat na koji je Panić ponosan i predstavlja najveći uspeh u njegovom bavljenju bodibildingom. Panić kaže da je ova titula vrhunac njegove sportske karijere. Uspeo je da spoji ono što je većini ljudi nedostižno – da se i u poslu i u privatnom životu bavi onim što voli.

- Sa borilačkim veštinama i bodibildingom upoznao sam se još u Puli, nekad davno, gde sam služio vojsku. Završio sam fakultet za fizičku kulturu u Beogradu. Imam crni pojas u karateu, majstor sam džudoa, imam majstorsko internacionalno zvanje u džiudžicuu... Poslednjih godina posvetio sam se bodibildingu. To nije olimpijski sport, ali traži dononoćni naporan rad, posebnu ishranu i stalni treninge – priča za “Telegraf.rs” srpski Supermen.

U bodibildingu ocenjuju se figura, skladnost izgrađenih mišića, njihova izražajnost u celini i po mišićnim “partijama”.

- Za tako izvajano telo potreban je višegodišnji uporan trening u teretanama. Ja sam sam sebi instruktor. Vežbam svakodnevno, tri puta po dva sata dok traju pripreme. Tada dnevno unesem u organizam od 6.000 do 8.000 kalorija, što je nekoliko puta više nego obično – objašnjava on zbog čega je bavljenje bodibildingom skupo.

Rade Panić već dvadesetak godina zaposlen je u PU Jagodina kao samostalni inspektor i organizator fizičke obuke. Mlađe kolege obučava borilačkim veštinama, a instruktor je i za službeni pištolj CZ 99. (Z.R.P.)

MIŠIĆI

Paniću bi na mišićima pozavideli i dvadesetogodišnjaci, mada je on već uveliko u petoj deceniji. Pomoravski Supermen kaže da će se sportom baviti celog života, sve dok ga telo “sluša”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    9. avgust 2014 | 12:43

    A steroidi, hormoni i ogromne količine proteina u prahu? Napišite malo o tome koliko je nezdrav ovakav način života i ishrane, da bi na kraju ličili na osušenu žilavu šunku?

  • Su021

    9. avgust 2014 | 15:46

    Zaplenio steroide,pa se bode dzabe :)

  • Dale

    9. avgust 2014 | 13:53

    Recimo ovakav covek zasluzuje da sedi na mestu Ministra Policije, a ne kao do nedavno Ivica Dacic, sa skembicem do skembica... Sramotno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA