SAD: Pucao iz automobila, ubio dve osobe, a ranio pet!

Sve žrtve napada sedele su ispred kuće kada je naišao automobil sa muškarcem koji je otvorio vatru na njih i zatim pobegao, a policija je saopštila da je verovatno reč o napadaču u kasnim dvadesetim godinama

  • 3

Muškarac i 18-godišnja devojka su ubijeni, a pet osoba, uključujući troje dece, ranjeni su u napadu vatrenim oružjem u Nju Orleansu, saopštila je danas policija.

Žena i dvoje dece od dve i četiri godine su u kritičnom stanju, dok su 13-godišnja devojčica i 37-godišnja žena u stabilnom stanju posle napada iz automobila u pokretu, prenela je agencija AP.

Sve žrtve napada sedele su ispred kuće kada je naišao automobil sa muškarcem koji je otvorio vatru na njih i zatim pobegao, a policija je saopštila da je verovatno reč o napadaču u kasnim dvadesetim godinama.

Napad se dogodio u četvrti u kojoj pretežno živi crnačko stanovništvo, na oko osam kilometara od turističke francuske četvrti poplavljene u naletu uragana Katrin 2005. godine.

U odvojenom incidentu takođe u Nju Orleansu, 20-godišnjak je u nedelju ujutro upucao svog 24. godišnjeg prijatelja u hotelskoj sobi i potom je izvršio samoubistvo posle tročasnovnog pregovoranja sa specijalnim policijskim timom.

Upucani muškarac prevezen je u bolnicu i u stabilnom je stanju.

U junu je u pucnjavi između dvojice muškaraca u ulici Burbon u francuskoj četvrti Nju Orleansa ubijena jedna i ranjeno devetoro osoba.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zainteresovani

    11. avgust 2014 | 13:07

    Pitam se zasto nas u Srbiji to treba da interesuje, sta mislite da li u tom Nju Orleansu izvestavaju o slicnim stvarima iz Beograda?!!!

  • Bojan

    16. avgust 2014 | 12:25

    Ne igraj se sa zivotom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA