OTAC POVREĐENOG MLADIĆA: Ako mi sin umre, ni meni nema života! (FOTO)

- Čujem da je teško povređen i da je operisan. Ne znam ni gde je, ni s kim je bio. Ja sam bio u Guči da zaradim neki dinar, noćas sam se vratio, a evo šta me je zateklo – priča Nenad Asanović iz Surdulice, otac sedamnaestogodišnjeg Jove, koji je noćas teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u blizini Vladičinog Hana

  • 9

"Dvadeset medalja ima moj sin, moj ponos, a sad se bori za život. Ako on ne preživi, ni ja neću".

Ovako se danas vajkao Nenad Asanović iz Surdulice, otac sedamnaestogodišnjeg Jove, koji je noćas teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u blizini Vladičinog Hana, a koji je reprezentativac Srbije u boksu. Nesrećni čovek s rodbinom stajao je ispred niškog Kliničkog centra očekujući vesti o svom sinu.

- Čujem da je teško povređen i da je operisan. Ne znam ni gde je, ni s kim je bio. Ja sam bio u Guči da zaradim neki dinar, noćas sam se vratio, a evo šta me je zateklo – priča Asanović.

Jovica Petrović, grudni hirurg, kaže da je mladić u teškom stanju.

- Operacija je trajala tri sata, učestvovalo je pet lekara, ali su prognoze neizvesne. On ima teške povrede unutrašnjih organa, slezina mu je izvađena, mnogo je iskrvario, i dalje je u životnoj opasnosti – navodi Petrović.

U niški Klinički centar primljena je i Dragana Krstić iz Ćićevca (28), takođe povređena u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Njen otac Dragan i sestra Milica kažu da je i ona zadobila teške povrede.

- Dragana i njen momak Ljubomr Vitošević otputovali su sinoć na more u Grčku. Pred makedonsku granicu im se pokvario “fiat punto” pa su krenuli nazad. Kako je došlo do udesa ne znamo tačno, ćerka mi je kazala da je vozilo koje im je dolazilo u suret išlo levo, desno po putu i da nisu mogli da ga izbegnu – priča Dragan.

Devojka je zbrinuta na niškoj Maksilofacijalnoj hirurgiji zbog dominantnih povreda lica. Njoj su polomljeni zubi, vilica, a ima i prelome nogu i ruku.

U ovoj nezgodi poginuo je Z. Š. (21) iz Surdulice, a osim Jove i Dragane, teško je povređen i njen momak Ljubimir Vitošević koji je zbrinut u Vranjskoj bolnici. Lakše povrede zadobili su S.S. (22) koji je upravljao “ford mondeom” u kojem su Jova Asanović i poginuli Z. Š. bili putnici.

S lakšim povredama prošao je i treći putnik u “fordu” F.S. (19).

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr_sokrates

    11. avgust 2014 | 17:38

    Daj gospode boze da sve bude u redu da svi prezive ovo sto ih je snaslo!!!

  • JOVA SAMPION!!

    11. avgust 2014 | 20:43

    IZDRZI SAMPIONE,SAD TREBAS DA BUDES NAJJACI!

  • Mina

    11. avgust 2014 | 23:08

    Strasno. Boze pomozi im da prezive. Saucesce porodici poginulog mladica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA