Prvi svetski rat u Vodiču za Rusiju (VIDEO)

Urednica Vodiča za život Danka Milošević je najavila da će promocija Vodiča za Rusiju biti održana u oktobru u Moskvi pred visokim ruskim žvaničnicima

  • 0

Srpski magazin Vodič za život potpisao je sporazum o kulturnoj saradnji s potpredsednikom ruskog odbora za proslavu 100 godina Prvog svetskog rata, senatorom Anatolijem Lisicinim.

Sporazumom je predviđeno da magazin u naredne četiri godine izdaje u Srbiji dodatak Vodič za Rusiju na 36 strana, o ruskoj kulturi i istoriji, s posebnim osvrtom na Prvi svetski rat i rusko i srpsko učešće u njemu.

- Vodič za Rusiju predstavljaće na afirmativan i zanimljiv način sve važne ruske projekte, aktuelnu situaciju u ruskoj privredi i društvu, najvažnije nove knjige, filmove, pozorišne predstave, najlepše fotografije, kao i intervjue s najinteresantnijim ličnostima ruske javne scene - izjavila je za rusku državnu televiziju urednica Vodiča za život Danka Milošević.

Ona je najavila da će promocija Vodiča za Rusiju biti održana u oktobru u Moskvi pred visokim ruskim zvaničnicima.

Magazin Vodič za život je pre dve godine potpisao sporazum o kulturnoj saradnji i s kineskom međunarodnom televizijom i radijom CIBN i CRI, kaže se u saopštenju magazina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA