Mekdonalds postaje narodna kuhinja za siromašne!

- Trenutno restorani ne rade. Prostorije i oprema će se koristi za pripremu obroka za porodice sa niskim primanjima - kaže šef samoproglašene Narodne Republike Donjeck Boris Litvinov

  • 3

Prostorije američkog lanca restorana brze hrane Mekdonalds u Donjecku biće korišćeni kao narodne kuhinje za najsiromašnije stanovnike tog grada.

- Trenutno restorani ne rade. Prostorije i oprema će se koristi za pripremu obroka za porodice sa niskim primanjima - rekao je šef samoproglašene Narodne Republike Donjeck, Boris Litvinov, preneo je Interfaks.

Prema njegovim rečima, ako se vrate domaćini zatvorenih restorana, sa njima će se voditi dijalog o saradnji i naknadi, a rukovodstvo samoproglašene republike obećao je da tehnička oprema restorana neće biti oštećena.

U Donjecku je, pre početka sukoba, radilo tri Mekdonalds restorana, koji su zatvoreni iz "bezbednosnih razloga". Datum početka rada narodnih kuhinja još uvek nije naveden.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA