KRAVE POLUDELE: Životinja ubola ženu u zadnjicu, spasavali je helikopterom!

Žena stara 46 godina je zadobila duboku ubodnu ranu u predelu debelog mesa i helikopterom je prebačena u bolnicu, jer ju je na planinskom pašnjaku u Tirolu napala krava

  • 2

Jedna žena je bila u šetnji sa porodicom, i u jednom trenutku je zašla u ograđeni deo pašnjaka kada je krava istrčala iz obližnjeg šumarka i napala je. Ovi napadi postaju sve učestaliji u Austriji ovog leta i ovo je već peti napad te vrste.

Kada je videla da se krava zaletela ka njoj, žena je pokušala da pobegne, ali krava ju je sustigla i probola rogovima. Jedan rog se nesrećnoj ženi zabio u debelo meso i ona je zbog obilnog krvarenja helikopterom prebačena u bolnicu.

Policija je takođe izjavila da napadnuta žena nije vodila psa sa sobom, jer psi svojim ponašanjem umeju da iziritiraju krave, kao i da u blizini nije bilo teleta koje bi krava mogla da brani.

Podsetimo, najteži napad krave na čoveka u Austriji dogodio se krajem jula na planinskim pašnjacima Pinisalm kod mesta Štubai, kada je krdo domaćih krava na smrt izgazilo Nemicu (45).

Ekipa prve pomoći koja je helikopterom stigla na mesto nesreće bezuspešno je pokušavala punih 45 minuta da reanimira žrtvu, ali je žena podlegla povredama.

(Telegraf.rs / Izvor:cbs.46.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA