KOJI JE TO IDIOT NAPRAVIO? Gradonačelnik Zagreba urlao na izvođače radova! (VIDEO)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još je jednom pokazao kako upravlja gradom. Obilazeći izgrađeni kanal u prigradskom naselju Sesvetski Kraljevec i vidno nezadovoljan radovima, napao je projektanta i to ne birajući reči, iako je znao da je okružen kamerama i voditeljima

  • 17

Završeni su radovi na izgradnji kanala u Sesvetskom Kraljevcu. Kanal je izgrađen za potrebe odvoda velikih količina  voda koje se slivaju s povišenog šumskog područja kroz urbanizovano područje Sesvetskog Kraljevca.

Šta je urađeno i kako napreduju radovi, lično je jutros došao da se uveri gradonačelnik Milan Bandić sa saradnicima, međutim nije bio zadovoljan situacijom koju je zatekao, pa je vikao - Koji je ovo idiot napravio?.

- Ovo je strašno. Ovo košta, ove cevi koštaju. A šta je trebalo da se napravi, dođite da vam pokažem. - govorio je Bandić radnicima.

Nakon što je objasnio izvođačima radova šta i kako bi trebalo uraditi Bandić je vidno nervozan napustio mesto izvođenja radova, praćen aplauzom lokalnog stanovništva.

(Telegraf.rs / izvor:Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    14. avgust 2014 | 16:53

    Ovakvih nama treba gomila da angazuju sposobne a ne nesposobne izvodjace. SVAKA MU CAST!

  • Marko

    14. avgust 2014 | 17:44

    Koja legenda, nek crta sebi kuci :)

  • ANTE BAN

    14. avgust 2014 | 17:53

    Ma ljudi- njemu treba da Gradjevinski fakultet dodijeli titulu diplomiranog inženjera!Jer on kao rodjeni Hercegovac samim je rodjenjem gradjevinar. Ne bi bilo naodmet dati mu još koju diplomu,jer on se ionako razumije u sve i svašta- ali ponešto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA