IMA LI KRAJA HAOSU NA GRANIČNIM PRELAZIMA? Ljudi stoje preko pet sati!

Saobraćaja na putevima u Srbiji je i danas više nego obično zbog smene turista u letovalištima u susednim zemljama, a na granicama se čeka i preko pet sati

  • 33

Saobraćaja na putevima u Srbiji je i danas više nego obično zbog smene turista u letovalištima u susednim zemljama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Po podacima Uprave za Granične prelaze jutros se na prelazu Horgoš na izlazak iz Srbije čekalo četiri sata, a na prelazu Kelebija, takođe prema Mađarskoj, svega 40 minuta.

Na izlazak iz Srbije ka Hrvatskoj na Graničnom prelazu Batrovci vozila jutros čekaju po pet sati, a na graničnom prelazu Šid oko jedan sat, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Na Graničnom prelazu Gostun, prema Crnoj Gori, u oba smera automobili i autobusi čekaju oko pola sata. Na ostalim graničnim prelazima “nema većeg zadržavanja”, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije bez preciziranja.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dean

    17. avgust 2014 | 09:40

    Sto se Horgosa tice putujem godinama preko tog prelaza i mogu sa sigurnoscu da kazem da tamo MADJARI prave guzvu. Molim vas nemojte da okrivljujete nase carinike koji svoj poso dosta dobro rade i u najvecoj guzi kod nas se ceka max 45 min vise NE ostalu guzvu prave MADJARI: Ako se zalite onda to cinite kod Madjara a ne kod nas i nasih carinika jer kao sto i sami znate nemocni su . HVALA

  • Srki

    17. avgust 2014 | 09:40

    Na ulazu u Grcku iz Makedonije, se čeka vise od 1h, a pritom Grci samo pustaju i ne traze dokumenta. Katastrofa

  • Dag

    17. avgust 2014 | 11:05

    Dobrodosli, u - zemlju haosa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA