BIZNIS NE SME DA TRPI: Osuđenik petlu okačio elektronsku narukvicu da bi prodavao drogu!

Brazilska policija je otkrila prevaru za vreme rutinske kontrole jednog ilegalnog mesta prodaje droge. Policajci su tada priveli 29-godišnjeg Isaka Selaua, a tokom pretresa njegove kuće pronašli su narukvicu u kokošinjcu, okačenu o vrat jednom petlu

  • 4

Jedan brazilski optuženik na uslovnoj slobodi s elektronskom narukvicom, okačio je narukvicu svom petlu u kokošinjcu kako bi otišao da prodaje drogu, prenosi danas brazilski list Globo.

Brazilska policija je otkrila prevaru za vreme rutinske kontrole jednog ilegalnog mesta prodaje droge. Policajci su tada priveli 29-godišnjeg Isaka Selaua, optuženog za šverc droge i ilegalno nošenje vatrenog oružja.

Kada je policija proverila njegovo ime, navedeno je da je optuženi na uslovnoj slobodi i da je sigurno kod kuće jer nosi elektronsku narukvicu. Policija je potom pretresla njegovu kuću i pronašla narukvicu u kokošinjcu, okačenu o vrat jednom petlu.

Policija, koja je navela da nikada nije otkrila elektronsku narukvicu na nekoj životinji, pronašla je kokain, marihuanu i vagu za merenje droge u domu optuženog.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zimica

    17. avgust 2014 | 18:28

    Imali smo i mi takav slučaj u Srbiji. Nanogica na ćurki.

  • bratislav

    17. avgust 2014 | 19:31

    U Srbiji se kriminalci puštaju na slobodu bez narukvice, daje im se obezbeđenje, prekrste se u svedoke saradnike i nastavljaju dalje po starom.

  • Goxi - oʞɐdoɐu

    17. avgust 2014 | 18:39

    Kakav smeker. Thug life!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA