MARKO MILIĆEV! Ovo je ubica Luke Jovanovića! (FOTO)

- Osumnjičeni je od ranije poznat policiji, između ostalog i zbog pokušaja ubistva, za šta je bio osuđen u Srbiji na tri godine i šest meseci. Tu kaznu je izdržao i 2011. izašao iz zatvora. Takođe je u Štutgartu je bio osuđen na dve godine i 2 meseca, a i nekada se prezivao Marković - otkrio je ministar policije Nebojša Stefanović

  • 22

Marko Milićev (1981) je glavnoosumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, i on se prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića krije u Turskoj. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od osam godina zatvora.

Za šestoro osumnjičenih je određen pritvor od 48 sati, a nakon toga će biti odlučeno da li će im se produžiti pritvor. Protiv njih je podneta krivična prijava zbog pružanja pomoći počiniocu krivičnog dela, za šta je predviđena kazna do pet godina zatvora.

- Osumnjičeni je od ranije poznat policiji, između ostalog i zbog pokušaja ubistva, za šta je bio osuđen u Srbiji na tri godine i šest meseci. Tu kaznu je izdržao i 2011. izašao iz zatvora. Takođe je u Štutgartu je bio osuđen na dve godine i 2 meseca, a i nekada se prezivao Marković. Sumnja se da je povezan sa narko grupama sa Zvezdare. On nije uhapšen, ali očekujemo da će ga Turska izručiti u narednih nekoliko dana - rekao je Stefanović.

- On je koristio svoj pasoš prilikom prelaska granice - naveo je ministar koji je potvrdio da je osumnjičeni bio na splavu "Lasta", a zatim se sa saučesnicima uputio ka splavu "Fristajler", pre nego što je došlo do toga da kolima udari Jovanovića.

Stefanović je dodao da se uskoro očekuje hapšenje ubice Luke Jovanovića. Dodao je da je on sa svojim pasošem ušao u Tursku, i da su morali da sačekaju podizanje krivične prijave, kako bi mogli da traže njegovo izručenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    18. avgust 2014 | 11:45

    Dajte slike i ostslih saucesnika. Kako suvozaca i ostale ucesnike iz auta nije sramota...bruka

  • nodi

    18. avgust 2014 | 11:48

    Samo 8 godina!!!!!!????????????????? Neeeeeeeee!!!!!!! 40 godina!!!!!!!!!!!!!!!

  • Cale

    18. avgust 2014 | 11:48

    E hvala bogu.HAPSI POLICIJO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA